Stefan_sa_S 2 Napisano Februar 12 U prolazu, 1 post Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda nsr 125 jc22 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo vozim motore od malena poceo klasicno od 50cc onda 125 i posle prodaje tog motora zbog nedostatka dozvole se moje interesovanje neko vreme smanjilo . Onda preprosle godine sam shvatio da to tako ne ide i polozio za A kategoriju i posto je vec bila jesen kad sam polozio nisam kupovao nista od motora . Prosle godine sam nastavio gde sam stao nije isti model ali bar ista kategorija . I tako kupio hondu nsr 125 jc22 sa zeljom da prodjem redom ka jacim masinama . Tako da me je ovde dovela ta hondica koja trazi malo paznje a ja malo saveta kako da to sve odradim kako treba . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 250 Napisano Februar 12 Svrati ponekad, 70 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, Stefan_sa_S je napisao: Dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9926 Napisano Februar 12 Ne silazi, 2308 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Februar 13 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8075 Napisano Februar 13 Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8236 Napisano Februar 13 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1597 Napisano Februar 13 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_sa_S 2 Napisano Februar 14 U prolazu, 1 post Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda nsr 125 jc22 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na doceku , sad je vreme za otvaranje teme pa polako dalje . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...