SvExY 2 Napisano Januar 26, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Majilovac Prijavi odgovor kao problematičan cao ljudi evo malo slika naseg novog projekta inace radovi traju vec vise od godinu dana ali se ove godine ocekoje zavrsetak [imghttp://cdn.bjbikers.com/images/imported/wp/Enlwi_cimg0098xr0.jpg]http://[/img] na slikama se vidi moj drug sale iz lozovika veliki beiker koji je i glavni izvodjac radova ja nabavljam delove i pomazem i naravno krejiram treik za sad ovo slika dok ne vidi se lepo jer je u garazi slikano ali ovih dana izlivamo poliester i farbanje inace imam ceo motor u hromu mislim sve sto se pravi za te motore ali slikacu pa cu da pustim slike pozdrav od milana-zoce 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Januar 26, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Lepa ce vam biti makinica. Samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 26, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast majstori, samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Januar 27, 2009 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Lozovik je rasadnik talenata za te stvari, svaka cast. Kera iz Lozovika je napravio trajka sa slicnom viljuskom jako lepo resenje. Dajte slike kad zavrsite da se divimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Januar 27, 2009 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred!Bice to opasan komad!!!Jel imate podatke za atest? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vwomoljica 0 Napisano Januar 27, 2009 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja podatke za atest ako trebaju javite se na pm. Jel a odakle vama taj hrom donji rol bar i vila jel rucna ili ste uzeli gotovu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SvExY 2 Napisano Januar 28, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Majilovac Prijavi odgovor kao problematičan merdevine dole kupljene gotove a vila je pravljena posto nismo nikako mogli da nadjemo dovoljno dugacku vilu pa smo je pravili a atest je vec uradjen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vwomoljica 0 Napisano Januar 30, 2009 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel bi mogo da postavis gde si radio atest i sta su mu tacno radili na atestu? Jel bilo problema sto je vila rucno radjena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ksi262 0 Napisano Februar 5, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Nista lepse nego kad covek uzme stvar u svoje ruke.Za koji dan krecem i ja sa radom.Sta treba za atest i da li ste ram pravili od besavnih cevi? Sve je prolazno samo ja SMAK vecan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KNELE 14 Napisano Februar 6, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi svaka cast,samo napred i postavljajte slike cesce da bi bolje mogli da pratimo kako napreduju radovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4756 Napisano Februar 6, 2009 Ne silazi, 5552 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ovo vec sada izgleda super... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirno600 92 Napisano Februar 6, 2009 U prolazu, 48 postova Lokacija: b.n.s. Prijavi odgovor kao problematičan Kazi mi molim te kako ces ga registrovati? Ovde kod mene u selu je covek poceo da ga sklapa i hoce da ga registruje na "B" kategoriju i onda kao netreba ti kaciga itd. Kakva su tvoja iskustva oko registracije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Februar 6, 2009 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A čemu vam služi kućište turbine ventilatora, jer većina trajkova je radjena bez toga, samo sa dva usmerivača odnapred ka cilindrima. Ovako će sa turbinom mnogo grdno da izgleda ??? ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SvExY 2 Napisano Februar 15, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Majilovac Prijavi odgovor kao problematičan kuciste turbine i svi plehovi sluze da bi se hladio motor i da bi hladili ulje evo jos par slika posto smo zavrsili konstrukciju sad navlacimo zicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
policeman 0 Napisano Februar 15, 2009 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd-B.Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Obozavam trajkove, pruzam podrsku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Februar 15, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast! vec izgleda odlicno, jedva cekam da vidim krajnji rezultat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Februar 15, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Lepo,lepo,nema sta.Bas me interesuje koliko kosta ovaka -"igracka"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SvExY 2 Napisano Februar 16, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Majilovac Prijavi odgovor kao problematičan pa bolje je na b kategoriju i zbog registracije onda je oko 100e a kad je a kategorija tretira se ka morot 1200 kubika to bi bilo oko 400e u tome je razlika :) kosta puno rad cevi i buba su najeftinjiji najvise kostaju delovi koji su nabavljani preko za ovaj trajk a koji se ne vide na ovim slikama do sad grubo oko 5 000 e sad jos farbanje instalacija i ima jos malo sitnica da se kupe ali ne puno videcete ovo leto bi trbalo da bude sklopljen i 90% gotov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Februar 16, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan kuciste turbine i svi plehovi sluze da bi se hladio motor i da bi hladili ulje evo jos par slika posto smo zavrsili konstrukciju sad navlacimo zicu jel mozete tehnicki malo da mi pojasnite ovaj sistem sa konstrukcijom i zicom , navlacite poliester ? Git ili nalivate sa matom? Veoma mi se dopada ta tehnika trebala mi je za nesto drugo sto nije u vezi sa bajkovima ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SvExY 2 Napisano Februar 20, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Majilovac Prijavi odgovor kao problematičan pa napravili smo od cevi i zice kostur zadnjeg dela i onda navlacimo zicu spanujemo je i kasnije preko toga predje poliester Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SvExY 2 Napisano Februar 20, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Majilovac Prijavi odgovor kao problematičan imam i kompletan sat od v roda ovo sam nabavio jos kad smo poceli sa radom a sad kako stvari stoje izgleda da nece da se montira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SvExY 2 Napisano April 13, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Majilovac Prijavi odgovor kao problematičan evo trajk napreduje i to sad ovako izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano April 13, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno!!! Nadam se da ga farbate? Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SvExY 2 Napisano April 13, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Majilovac Prijavi odgovor kao problematičan naravno ovo je u spricgitu sad bice crn i hrom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano April 13, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Super izgleda,samo meni je mnogo lepsi onaj tocak sa zbicama sa prvih slika. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...