goxyrs 5 Napisano Februar 3, 2024 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi razmišljam o kupovini skutera, imam dozvolu za B i uz nju sam dobio za 50 cc ali mislim da je slab za Bg, pa sam hteo da kupim 125cu al ako me zaustavi policija i utvrdi da nemam dozvolu za jaču kategoriju da li mogu da nastavim da vozim 50 cc? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 348 Napisano Februar 3, 2024 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Brate, zar nije malo nelogicno (da ne kazem nesto drugo) pitanje. Idi odvozi 7 casova i polozi za a1. Jeftinije od kazne za voznju bez dozvole. Sent from my SM-A525F using Tapatalk 1 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2746 Napisano Februar 3, 2024 Drug član, 1313 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan pre 47 minuta, goxyrs je napisao: Ljudi razmišljam o kupovini skutera, imam dozvolu za B i uz nju sam dobio za 50 cc ali mislim da je slab za Bg, pa sam hteo da kupim 125cu al ako me zaustavi policija i utvrdi da nemam dozvolu za jaču kategoriju da li mogu da nastavim da vozim 50 cc? A šta ćeš sa ostalih 75cc? 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5672 Napisano Februar 3, 2024 Drug član, 2520 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan sta sve covek moze procitati na ovom forumu to je hit Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11432 Napisano Februar 3, 2024 Ne silazi, 2348 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Kazna moze biti da ti se okrene u glavi,u visini neke 125. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 409 Napisano Februar 3, 2024 Zainteresovan, 402 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Isto sam se i ja pitao pa sam zato dva puta polagao. Prvo za a2 pa za a. Vise se isplati nego da te navataju. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...