bopk 1455 Napisano Januar 26, 2009 Drug član, 1965 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Mladji brat palio skuter (exactly 50) na kurblu.Upalio je na trenutak i odmah se ugasio.Sad kad se vergla na kurblu samo se cuje neko krcanje u motoru i nece da upali.Sta bi to moglo da bude?Ako neko ima predstavu nek napise.Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1455 Napisano Januar 26, 2009 Drug član, 1965 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan sredjen je motor.pali normalno.kaze majstor bila neka glupost. obrisao bi temu ali ne znam da li to radim ja ili admin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6164 Napisano Januar 26, 2009 Svakom po zasluzi, 12444 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ne diraj temu, nego pitaj majstora šta je tačno bilo, da bi pomogao drugima svojim iskustvom. Često se ljudima zbog sitnica i gluposti dešavaju ovakve stvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1455 Napisano Januar 26, 2009 Drug član, 1965 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ok.Kad budem saznao napisacu sta je bilo. PS Burazer ne zivi u istom gradu i telefonom nije znao da mi kaze u cemu je bio problem. Znam samo da je motor sredjen za 10 min i da covek nije hteo ni da mu naplati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...