Shecki 176 Napisano Januar 26, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem pomenuti kofer, odlično očuvan. Cena 45e. Tel: 063/75-22-157 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Januar 26, 2009 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima kako se on kaci...zanimljiv mi je za kupovinu, a kada bih ga kupio, da li bih morao i da trazim neke nosace, ili ide to uz njega ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Januar 26, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Uz njega, naravno, ide i originalna platforma, koja se može namontirati na bilo koji gepek. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Januar 26, 2009 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan A jel bi mi poslao u BG ? Hocu da ga kupim onda. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Januar 27, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Moze Lock. Hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...