shomysss 7 Napisano Januar 26, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd-Mirijevo Prijavi odgovor kao problematičan Zbog dugog stajanja i ne odrzavanja pocela je da mi se hvata rdja na zicama i na obodu tocka kako to resiti???? Da li smem da namazem antirostom s obzirom da je aluminijum????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Januar 26, 2009 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj antirost, meni nije pomogao, čak imam utisak da je još gore posle njega. Ja sam šmirglao vrlo sitnom šmirglom i pastom za poliranje, mada može i onaj Axel Inox u kombinaciji sa šmirglanjem ... Uglavnom računaj na jedno 3-4 sati rada dok ti prsti ne otpadnu. Ja sam radio iz 3-4 puta po sat vremena. Verovatno ima i boljih načina, ja se u trenutku nisam setio ničeg boljeg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghost_rider-zr 0 Napisano Januar 26, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: lazarevo Prijavi odgovor kao problematičan uzmu vodobrusni papor 800 i predji ali ga umaci u naftu ne u vodu,a finis uradi sa vodobrusnim 1500 i ito ga umaci u naftu. a posle na vruce pranje. i budi siguran da to neces moci uraditi za sat vremena nego ce ti trebati ceo dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano Januar 26, 2009 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja to radim finijom mesinganom cetkom ( za grubo) i zicom za sudove za finije ciscenje , blago namazem tovatnom mascu i izglancam suvom krpom. Cas posla bude gotovo. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Januar 26, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj antirostom ili drugim kiselinama . Jer one nagrizaju i zastitu , a i tesko se uklenjaju posle . Najbolje kako su ti kolege napisale kad se na kraju sve dobro osusi predji bezbojnim sprejem da se ne pojavi opet . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...