lalajko 2021 Napisano Januar 29, 2024 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Necu da gusim i da postavim nekoliko oglasa u zasebnim temama, pa ce sve biti ovde. Dakle, planiram da kupim Insta360 X3 pa mi hitno trebaju pare jer cu na neke dugacke puteve za koje bih voleo da imam tu kameru. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Januar 29, 2024 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan DJI Pocket 2 kamera sa gimbalom Koriscena jednu sezonu, u perfektnom stanju. Moze da radi i kao fotoaparat i kao kamera. Ima tri gimbal moda u zavisnosti koju osu zelite da stabilizujete. Uz kameru dajem i originalno DJI sirokougaono socivo koje samo kosta 50e. Cena 260e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Januar 29, 2024 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Vreca za spavanje Mammut Ajungilak Nikada koriscena jer ne mogu da udjem u nju Realno za nekog do 185cm ko nije debeo kao ja. Deklarisana je mislim do -30 ili tu negde. Jako prijatan materijal, odlicni rajsferslusi, unutrasnji dzep za sitnice. Cena 120e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Januar 29, 2024 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Coleman Caucasus 3 sator za tri osobe. Takodje u perfektnom stanju. Vodonepropusnost 4000mm! Jako kompaktan i lak (3.5kg). Aluminijumske sipke i odlicni klinovi. Iskreno, ako se nesto drugo proda a ovo ne, bilo bi idealno, jer bih voleo da ga zadrzim. Imam i Lone Rider sator, ali on je vise ako sam nekoliko dana u mestu. Ovaj mali Coleman je zgodan ako treba da se postavi za jednu noc i sutradan ide dalje. Izuzetno lako i brzo se postavlja. Cena 22000 dinara. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Januar 29, 2024 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem opruge za BMW R1200GS Adv 2010-2013. Opruge su u odlicnom stanju, zamenio sam ih jer sam kupio Touratech opruge vece nosivosti. 80e za obe, prednja + zadnja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Januar 29, 2024 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem dron DJI Mavic Mini u Fly More Combo verziji sa tri baterije i punjacem za njih. Dron je u odlicnom stanju i uz njega dajem dosta dodatne opreme koja mi nije potrebna. Prodajem jer sam kupio Mini 3 pro. Cena 28000 dinara. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Januar 29, 2024 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Imam i TA pec, mislim da je 2.5KW, ne znam da li je Magnohrom ili Elind, znam da je potpuno ispravna i prevezana na trofazni kabal i uticnicu. 80e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Januar 29, 2024 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan MTD Kosacica, 1300W, ispravna 4000 dinara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 544 Napisano Januar 29, 2024 Pažljivo prati, 624 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je šator? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Januar 29, 2024 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan E, hvala ti, nisam primetio da sam izostavio cenu. Eno je tamo. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 423 Napisano Januar 31, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 595 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan On 29.1.2024. at 13:19, lalajko je napisao: Imam i TA pec, mislim da je 2.5KW, ne znam da li je Magnohrom ili Elind, znam da je potpuno ispravna i prevezana na trofazni kabal i uticnicu. 80e Možda da okačiš neku sliku i dimenzije ...ako mi se uklopi u prostor možda i izvršimo primopredaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Januar 31, 2024 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Imas pm za Dron Dji.Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...