Mladen V 106 Napisano Januar 27, 2024 U prolazu, 51 postova Lokacija: Kozarska Dubica , Republika Srpska Motocikl: TRACER 9 GT 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Danas kupljena. Prvi put koristim Shoie kacigu , vidjecemo kako će se pokazati …. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen V 106 Napisano Januar 27, 2024 U prolazu, 51 postova Lokacija: Kozarska Dubica , Republika Srpska Motocikl: TRACER 9 GT 2023 Prijavi odgovor kao problematičan https://youtu.be/p9tVtec9Hlc?si=FiUVmVYXauwkcneW Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2658 Napisano Januar 27, 2024 Drug član, 1301 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Sećam se još kada sam ulazio u moto svet, bio sam da kupim jaknu od našeg kolege @boki.64. Osim toga sam istog dana uzeo i kacigu, moto patike, rukavice, možda i još neke sitnice. Bio sam manje više klinac, pa mi je Boki dao neke savete o opremi. Sećam se njegovih reči da dobra oprema vredi. Pričao mi je tada o Shoei kacigama (osim ako se ne varam, a mislim da se ne varam :D) i kako je on prezadovoljan i smatra to najboljom mogućom investicijom. Meni je tada Shoei bio nedostižan, ali sam skoro uzeo polovnu Air GT2 od kolege sa foruma. Razlika u udobnosti i kvalitetu u odnosu na Scorpion koju sam do tada koristio je baš, baš primetna. Doduše, tek treba da je oprobam u dugim vožnjama, ali obećava. Novi modeli su sigurno još bolji. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen V 106 Napisano Januar 27, 2024 U prolazu, 51 postova Lokacija: Kozarska Dubica , Republika Srpska Motocikl: TRACER 9 GT 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Vozim skoro 30 god motor , mijenjam kacige svakih 4-5 godina. Razlog sto do sada nisam nosio Shoie je bila njena cijena Tako da sam ovaj put odrješio kesu sto bi se reklo Ovo je zadnji model flip up od Shoie Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5760 Napisano Januar 27, 2024 Drug član, 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan pre 45 minuta, Mladen V je napisao: Vozim skoro 30 god motor , mijenjam kacige svakih 4-5 godina. Razlog sto do sada nisam nosio Shoie je bila njena cijena Tako da sam ovaj put odrješio kesu sto bi se reklo Ovo je zadnji model flip up od Shoie Ma vi iz Dubice pojma nemate... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2195 Napisano Januar 31, 2024 (promenjeno) Mr., 570 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Baghdad, Mesopotamia Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Je li to ispod Kozare.... a jos i Tracera od 900 ccm vozi, ALA Promenio Januar 31, 2024 član Pirotehnicar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen V 106 Napisano Februar 14, 2024 U prolazu, 51 postova Lokacija: Kozarska Dubica , Republika Srpska Motocikl: TRACER 9 GT 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga probana ,razlika je velika u odnosu na HJC koju sam nosio 5 god. Ni najmanjeg sustanja nema ni slicno, lezi kao carapa na glavi . Cjena prezestoka ali to je to ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen V 106 Napisano Februar 14, 2024 U prolazu, 51 postova Lokacija: Kozarska Dubica , Republika Srpska Motocikl: TRACER 9 GT 2023 Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Februar 19, 2024 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kupljene Neotec 3 za suprugu i mene + tipske Sena komunikacije za njih. Odusevljen sam izgledom i kvalitetom,a o udobnosti cu pricati kada se vratim iz Turske. Shoei-kacige hosted at ImgBB IBB.CO Image Shoei-kacige hosted in ImgBB 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6085 Napisano Februar 20, 2024 Drug član, 4161 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolja flipup kacigaGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 1022 Napisano Mart 13, 2024 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko hoće da kupi Neotec 2 kacigu, sad je pravo vreme! Mislim na poručivanje od neke radnje napolju. Još uvek mogu da se iskopaju i boje i brojevi. Ima već za 435 EUR Samo da prenesem info jer pratim i sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...