milan savic 0 Napisano Januar 25, 2024 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, zamolio bih da mi odgovori samo ko je vozio ove skutere. Planiram da kupim nov motor. Radicu wolt dostavu sa njim i prelazicu dnevno min 100km pa mi je bitno da znam koji od njih bolje "pliva" po nasim ulicama, n max ili pcx? Probao sam ih oba u salonima ali mi nisu dali da ih provozam nego sam samo sedeo na njima. Sediste mogu da odnesem da ga preradim da bude udobno ali ne znam ko ima kakvo vesanje i kako se ponasa na ulici. Motor biram ocima a ne glavom. Glava kaze kupi liberty ali oci kazu mnogo je ruzan pa sam odlucio da kupim jedan od ova dva i presudno ce da bude koj je udobniji u voznji. Hvala svakome ko zeli da podeli svoje iskustvo samnom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2681 Napisano Januar 25, 2024 Drug član, 1177 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu skuteri nešto obdareni vešanjem,tako da je to sve tu negde..nema mnogo razlike. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4936 Napisano Januar 25, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Oba skutera su od renomiranih proizvodjača, direktni konkurenti. Teško da medju njima ima razlike u vešanju da možeš kardinalno da se zezneš. Ista veličina točkova, vile sa jednim trouglom, dupli amortizeri pozadi na oba. Druga stvar, teško da je neko ovde vozio oba toliko dugo da može realno da ti prenese nijanse koje ih razlikuju u vožnji po pitanju udobnosti. I to opet bude dosta subjektivno mišljenje. Više pažnje u odabiru posveti koji ti je prvo na koji se bolje smestiš, koji ti je oku primamljiviji, kakvi su uslovi kupovine, garancije i servisi - mada su i tu cenim, vrlo slični ako ne i identični. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 932 Napisano Januar 25, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 431 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan PCX ima 14 napred, Nmax ima 13 oba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...