Jovan Ristic 5423 Napisano Januar 19 Ne silazi, 4820 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Na bazi sportskog 450SR-a, CFMOTO je napravio i naked verziju koja nosi oznaku 450NK i po dizajnu je slična 800NK modelu, a po performansama ima karakteristike 450SR-a. Razlika je u položaju sedenja, masi i kraćem prenosu koji čini da je 450NK živahniji. Početkom decembra sam imao prilike da ga probam na stazi Zalužani u Banja Luci, gde sam vozio i 800NK Advanced. Uglavnom, 450NK je baš lep, živahan i upravljiv motorić sa 47 KS. CFMOTO 450NK - Maleni živahni naked - BJBikers.com BJBIKERS.COM Već smo se navikli da je CFMOTO ažuran oko izbacivanja novih modela. Posle sportskog 450SR-a, CFMOTO je izbacio i naked verziju, 450NK 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Valsorim 7 Napisano Novembar 29 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj motor mi je u najuzem izboru za kupovinu. 450 mt je izuzetno popularan i ima svoju temu na forumu a jako mi je cudno da se 450 nk nije proslavio... Voleo bih ako ima neko od vlasnika nk-a da napise svoje utiske. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Midža43 14 Napisano Decembar 1 (promenjeno) U prolazu, 7 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina, Bihać Motocikl: Suzuki GSX 250S (1983), ex. Keeway Matrix 100 (2012) Prijavi odgovor kao problematičan +1 Također biće zanimljivo sada kada nam stiže NK 675 koji je na 3 cilindra, a koliko znam dolazi i sa quickshifterom fabrički... Ili će biti dosta skuplji od 450-ke ili će cijena 450-ke ići dole... nekako prije da je ovo prvo Promenio Decembar 1 član Midža43 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...