zogu 45 Napisano Januar 25, 2009 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kopajuci po net-u naleteo sam na www.tazmotorcycles.co.uk, najveci dealer za apriliu u UK, aprilia pegaso 3695 gbp nova. Posto su me zimus ispalili za versys-a nasi dileri sto prodaju virtuelne motore koje imaju samo u cenovniku, narucio sam jedan pegaso, procena je da ce me u bg-u izaci 5500 eur-a sa svim troskovima (transport, carina, porez). Ostaje problem garancije, da sacekam transport, ali valjda ce biti OK. Sta mislite, da li se isplati i ako ima neko ko poznaje aprilie, jos uvek imam sansu da se odlucim izmedju pegasa i pegasa trail, sta je bolje kupiti? Pozzz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Januar 25, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Kopajuci po net-u naleteo sam na www.tazmotorcycles.co.uk, najveci dealer za apriliu u UK, aprilia pegaso 3695 gbp nova. Posto su me zimus ispalili za versys-a nasi dileri sto prodaju virtuelne motore koje imaju samo u cenovniku, narucio sam jedan pegaso, procena je da ce me u bg-u izaci 5500 eur-a sa svim troskovima (transport, carina, porez). Ostaje problem garancije, da sacekam transport, ali valjda ce biti OK. Sta mislite, da li se isplati i ako ima neko ko poznaje aprilie, jos uvek imam sansu da se odlucim izmedju pegasa i pegasa trail, sta je bolje kupiti? Pozzz. Na kakvu garanciju mislis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Januar 25, 2009 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Na kakvu garanciju mislis? Pa ja cu dobiti nov motor sa garancijom u engleskoj, to kod nas sigurno ne vazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 207 Napisano Januar 25, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad ti se pokvari motor lepo sedneš na njega i odeš u Englesku da ga poprave ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Januar 25, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Ma nece novi da se pokvari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Januar 25, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Potrazi na internetu da li je garancija za apriliju globalnog karaktera. Proizvodjaci koje drze do sebe uglavnom nude tu vrstu usluge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Januar 26, 2009 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Kopajuci po net-u naleteo sam na www.tazmotorcycles.co.uk, najveci dealer za apriliu u UK, aprilia pegaso 3695 gbp nova. Posto su me zimus ispalili za versys-a nasi dileri sto prodaju virtuelne motore koje imaju samo u cenovniku, narucio sam jedan pegaso, procena je da ce me u bg-u izaci 5500 eur-a sa svim troskovima (transport, carina, porez). Ostaje problem garancije, da sacekam transport, ali valjda ce biti OK. Sta mislite, da li se isplati i ako ima neko ko poznaje aprilie, jos uvek imam sansu da se odlucim izmedju pegasa i pegasa trail, sta je bolje kupiti? Pozzz. Izmedju Peagasa i Pegasa Trail imas razlike samo u gumama tj. trail mozeas da vozis i izvan puteva dok stradu ne mozes ona je vise pravljena za asvaltirane puteve pa ti vidi sta ti se vise svidja. E da kako si narucio motor iz engleske ova cena mi je nesto sumljiva kod nas je 7100E? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Januar 26, 2009 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan E da kako si narucio motor iz engleske ova cena mi je nesto sumljiva kod nas je 7100E? Drugar mi se bavi uvozom, prica je skroz OK i meni je bilo sumnjivo, ali zvao je i njih i par drugih firmi, definitivno je ta cena tamo. Ni meni nije jasna politika aprilie, u nemackoj npr. su cene kao kod nas. Pisao sam i u drugoj temi, pa pogledaj: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=28394.msg418880#msg418880 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan 68 Napisano Januar 26, 2009 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio MP3 300 Prijavi odgovor kao problematičan Za Apriliju je svetska garancija gde god da kupis, tako da se za to nesekiraj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Januar 26, 2009 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Za Apriliju je svetska garancija gde god da kupis, tako da se za to nesekiraj Kod nas ne vazi Proverio sam telefonom. Kaze prodavac ma kupi tamo, mnogo je jeftinije, a ne kvari se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan 68 Napisano Januar 26, 2009 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio MP3 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam ja koga si ti zvao ali ako ti ja ko jedan od uvoznika kazem da VAZI onda je to tako, a sto se cene tice to ces znati kad uvezes i registujes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Januar 26, 2009 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam ja koga si ti zvao ali ako ti ja ko jedan od uvoznika kazem da VAZI onda je to tako, a sto se cene tice to ces znati kad uvezes i registujes. Hvala na informaciji, tebe cu da jurim ako se pokvari U svakom slucaju hvala, prodavac koji mi se javio verovatno nije znao, nije iz tvoje firme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan 68 Napisano Januar 26, 2009 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio MP3 300 Prijavi odgovor kao problematičan nema problema, to se ne kvari ;D a kad se ponovis , svrati na kafu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Januar 26, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Moze on da kaze sta hoce, ali mora da uvazi garanciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Januar 26, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan E da kako si narucio motor iz engleske ova cena mi je nesto sumljiva kod nas je 7100E? Drugar mi se bavi uvozom, prica je skroz OK i meni je bilo sumnjivo, ali zvao je i njih i par drugih firmi, definitivno je ta cena tamo. Ni meni nije jasna politika aprilie, u nemackoj npr. su cene kao kod nas. Pisao sam i u drugoj temi, pa pogledaj: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=28394.msg418880#msg418880 Odnos funta euro je danas 1:1,05 ....tj funta je kalirala vise od 20% u odnosu na evro unatrag godinu dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Januar 27, 2009 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Ako vec pitas za razlike: Trail ima duzi hod vesanja Trail ima vece tockove i nesto grublji profil guma Trail ima duzi hod vjesanja Trail ima visocije sjediste Trail nema pokazivac niovao goriva u rezervoaru, vec samo lampicu za razervu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Januar 27, 2009 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako vec pitas za razlike: Trail ima duzi hod vesanja Trail ima vece tockove i nesto grublji profil guma Trail ima duzi hod vjesanja Trail ima visocije sjediste Trail nema pokazivac niovao goriva u rezervoaru, vec samo lampicu za razervu Procitao sam tvoj tekst gde je bilo predjenje xte-a i pegaza i to mi je presudilo da se odlucim za apriliu, a posto je tamo ista cena odlucio sam se za trail jer je ovde skuplji, a volim i vece tockove. Ali ipak osecaj u voznji je najvazniji, pa me zanima ako si imao prilike da vozis oba modela koji ti se vise svidja? Visok sam 187. Hvala na odgovoru, pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Januar 27, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Uz visinu ide i tvoja tezina, Trail je nesto veci i vislji, ( vesanje + gume ), a malo i afinitet. Trail je skuplji, u krajnoj liniji. Pa sad da je sezona pa da mozes da probas, ovako, moras malo i da se "'kockas"! U svakom slucaju cestitam na izboru i ovo polako "mirise" da cemo i mi danas sutra praviti "klan"! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...