N.F.S. 21595 Napisano Februar 26 Integrisan, 9422 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ma... I on (tigar) je do skoro takav bio! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21595 Napisano Februar 26 Integrisan, 9422 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan .. vidi se u desnom cosku i tocak Suzanin! Zaboravio covek da je motor kupio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malucko 79 Napisano Februar 26 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT09 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, N.F.S. je napisao: Javi molim te, uplatim novac u napred tebi. Onaj samo poviseni ne radi, probao sam... Poslacu ti sliku koji da uradis i sebi i meni. (Takodje Ivanov rad, ima par strana u nazad) Dogovoreno, samo da prvo dodje masina i da je registrujem Inace evo vec primetih jednu cudnu stvar, nema delova za triumpha skoro uopste. Gde narucujete roll barove ljudi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21595 Napisano Februar 27 Integrisan, 9422 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Za mene je sale ns 1 doneo iz nemacke, mozda i za tebe moze.Sent from my M2003J15SC using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21595 Napisano Februar 28 Integrisan, 9422 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sajla kvacila! Koliko samo ume da se ukenja u uzitak... Kada se ne nadas i po obicaju kada si sto dalje od kuce Nisam odavno imao "na sajlu" kvacilo ali volim da budem spreman (preporucujem i drugima). Izmerio fabricku (sajlu ne buzir!) 125cm je dugacka, burence 8x10mm, debljina 2.5mm. Oke, napravimo jednu takvu ("Prima flex" Kg, 500 din cena), naravno to im je sitno, vracaju me jedno 5x sa cuvenim "dodji sutra" a u jednosmernoj su ulici, uvek zakrcenoj... I tako, sajla danas gotova, zapertlana samo sa jedne strane, ako stara izda, kroz buzir koji je na svome mestu, samo protnem ovu novu (135cm sam duzinu napravio) i dole kod dekle zasrafim klizni stoper (narucio odavno raznih iz Louisa!) Za njim i staru dobru luster klemu usrafim. Na ovaj se nacin vratimo kuci odakle god, onda porucivanje "prave" sajle ili se ova u donjem delu krimpa trajno. Proslo je vreme kada si mogao bt50 bez kvacila voziti, potrcis i piciiii Kod jakih motora na gore se i saltuje, na dole treba znati. Bez kvacila moze "na anlaser" da se krene ali tada em mehanicki nije pozeljno em silovito ubrza pa nije bezbedno... Znaci! Bolje je imati sajlu bilo kakvu pod sedistem Zavrsetak sam nalio kalajem da se ne razlista i burence sveo na meru. 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3459 Napisano Februar 28 Drug član, 1101 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Nosio sam celu ispod sedista na varaderu a sada nosim takav set kao tvoj. Napravila nam je muku jedno 2 sata na jednom Bmw-u k1100 negde na transalpini i od tada imam je stalno negde ispod sedista sakrivenu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21595 Napisano Februar 28 Integrisan, 9422 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Tigar personalizovan! 8 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5541 Napisano Februar 28 (promenjeno) Drug član, 1387 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, N.F.S. said: Tigar personalizovan! Отишла цена 1.000е горе. Шта се смејете, озбиљан сам. Сад нема дилеме да ли је Нешов или није. Promenio Februar 28 član Marko05 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21595 Napisano Februar 28 Integrisan, 9422 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Cas prelepimo "Marko05". Sent from my M2003J15SC using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2102 Napisano Februar 28 Drug član, 784 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, N.F.S. je napisao: Cas prelepimo "Marko05". Sent from my M2003J15SC using Tapatalk Сад си му ти остао као опција, ја сам тренутно ван игре, тако да @Marko05 можеш свакојаке услове да постављаш… 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5541 Napisano Februar 28 Drug član, 1387 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan 23 minutes ago, Немања said: Сад си му ти остао као опција, ја сам тренутно ван игре, тако да @Marko05 можеш свакојаке услове да постављаш… Ма терам ја фрезу ове сезоне лагано. А догодине ћемо видети за услове. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21595 Napisano Februar 28 Integrisan, 9422 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Gledam ovaj stiker, trebala je pozadina biti narandzasta a znak i slova belo.. Mora ponovo! 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21595 Napisano Februar 28 Integrisan, 9422 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Marko05 je napisao: Ма терам ја фрезу ове сезоне лагано. А догодине ћемо видети за услове. Freza je motorcina, da je udobnija rado bih je ganjao! Taj je agregat bas super. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2102 Napisano Februar 28 Drug član, 784 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, N.F.S. je napisao: Gledam ovaj stiker, trebala je pozadina biti narandzasta a znak i slova belo.. Mora ponovo! Ја бих све исто урадио само без беле позадине,лого и слова да остану али то је мој укус… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2102 Napisano Februar 28 Drug član, 784 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Marko05 je napisao: Ма терам ја фрезу ове сезоне лагано. А догодине ћемо видети за услове. Наравно, демократски како ја хоћу Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5541 Napisano Februar 28 Drug član, 1387 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan 17 minutes ago, N.F.S. said: Freza je motorcina, da je udobnija rado bih je ganjao! Taj je agregat bas super. Још ако се искомбинујемо да некад мало прође кроз твоје руке "има да нема" грешке. Ма ја презадовољан, него ето гањао бих нешто "усправније". Ал да не офујемо тему. И ја планирам неке стикере, мало да разбијем сивило. Само не знам шта и како, не бих много, па да буде к'о покретни циркус. Волим фабрику али ваља метнути неку сличицу. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21595 Napisano Februar 28 Integrisan, 9422 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ako uzmes nekog triumpha moras se na "cetvrtast" menjac naviknuti! Nije kao na japancima, nebrojeno sam strana raznih foruma procitao i tako je, kako je! Nekim je danima kao Hondin, uzivancija... Kada se kroz grad vucaras i saltujes 1000x prosto stvrdne! Uvek je precizan ali se treba nauciti, ja sam vec svikao, saltujem ga neosetno, voli da se malo poluga pripremi/nategne pre kvacila i saltovanja, onda ide mekano. Kada ga tek startujes, voli da pridrzis kvacilo tako u neutralu par sekundi, jos ako ga poguras i par cm u nazad pre ubacivanja u prvu, taman! Aj sto upadne bez IKAKVOG zvuka, vec sto se i ne oseti nista. Definitivno je sklop menjacke kutije drugaciji u odnosu na japance. Sto se tice ugodjaja u voznji, van grada, odusevljen sam! Vozio bih se non stop, odavno nisam imao motor koji me ne zamara, trenutno i ono sto mi bas bas smeta je buka koju vizir pravi (vetar), kada ga skinem ili ustanem dok vozim bude bas tisina ali tada je veliki pritisak na grudima, sedi se uspravno, budes kao jedro. I tako... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21595 Napisano Februar 29 Integrisan, 9422 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos malo trenutnih ocitavanja senzora... Dajte slike svojih ocitavanja, da uporedimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21595 Napisano Februar 29 Integrisan, 9422 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovo "idle adaption" po servisnoj knjizi moze ici +100 i -100%, 0 su fabricke vrednosti i znaci da nikakve izmene nisu potrebne (adaptacije na trenutno stanje) kako bi se obrtaji u leru zadrzali na deklarisanim! Mi hepi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21595 Napisano Februar 29 Integrisan, 9422 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21595 Napisano Mart 1 Integrisan, 9422 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Mannol ulje za perive filtere, 300din kosta, crvene boje, ultra lepljiv a velike propusnosti! KN ulje u spreju, manju bocu placam 2500din (sa postrinom). Opran, nauljen (prska se samo strana gde usisava, donja znaci... Svako rebro filtera, dok ne upije do druge strane) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21595 Napisano Mart 1 Integrisan, 9422 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da pojasnim. Nije za papirne, jednokratne filtere, ne prskati njih! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2512 Napisano Mart 1 (promenjeno) ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Gde si nabavio ovo ulje, ja nikako da kupim BMC ulje u Moto maniji. Kad god nazovem nemaju treba da stigne a cena za set je bila oko 20E pre 2 god. Probaću na zameni filrera da vratim BMC. Kako pereš filter, ja nemam original sredstvo za pranje filtera. Promenio Mart 1 član ZEMZEM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21595 Napisano Mart 1 Integrisan, 9422 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Narucujem iz Centra S, a potopim ga u vrucu vodu sa sudomilom, dva puta tako i isperem. Osusim fenom pa naprskam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21595 Napisano Mart 2 Integrisan, 9422 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jedan lep vidoje Ima ih dosta na YT, onih tip "Tiger 1050 vs..", ovaj mi se svideo jer nema muziku preko snimka, samo zvuk rednog cetvoroklipasa sa mocnog BMWa. Tigar je ispred Ubrzanje me i dalje odusevljava, nije ovo mala kubikaza ali nisam ocekivao ovako ostar agregat, iskren da budem. Cak i mene mirnog natera da srafom nogostupa asvalt pipnem! Kada se navikne na ogibljenje koje je ipak malo mekse, i sasiju koja ume da "zvace" kada se potera osecam se "oslobodjeno" . Jeeedva cekam sediste da se i nazad mogu osloniti, sada, "na gasu" kliznem u nazad pa se konstantno drzim za guvernal. Necu menjati opruge napred, ne zelim da od udobnog motora pravim dasku, zadnji amortizer je bolja prica, nosi dvoje bez problema i lepo se ponasa, ima kontrolu sto bi se reklo. Jedini zvuk koji mi se ne svidja proizvodi vizir kada se preko neke vece neravnine predje, lupi glasno "klank" kao kanta neka. Van toga, nema zujanja, kliktanja, skripanja! Plastike su debele, preklapaju se na vise mesta a opet sve se rasturi (komplet oklopi napred) odvijanjem 16 srafova, lako dostupnih i logicno postavljenih (nema skrivenih niti zabica). Non stop sednem i provozam se, koliko toliko, bas mi je ovaj model ispod radara bio, kada mi dosadi verovatno cu kupiti guzzi stelvio 1200 8v, citam o njemu vec duze vreme, nije ovako eksplozivan ali potentan i interesantan, radujem se u napred 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...