Vicent 25 Napisano Sreda u 19:41 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 1/20/2026 at 1:03 PM, Zlatko LA said: Veliko hvala @Alexandra995 na ovoj porudzbini iz UK. Stiglo danas, za vikend Bože zdravlja montaža, taman da proverim i moju oprugu. Sve što mi treba za motor nabavlja mi upravo Aleksandra. Sent from my iPhone using Tapatalk On 1/20/2026 at 2:53 PM, Alexandra995 said: @Zlatko LA Dobro je kad je stiglo! Kako je počeo prodavac da mulja sa načinima isporuke, počela sam da se preznojavam i da menjam boje... Pitanjce jedno Koje je bilo vreme isporuke ove oprugice iz UK? Baš sada gledam da poručim za mog Street Tripla, i nekako naletim na ovu temu. Unapred zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2984 Napisano Sreda u 19:59 Drug član, 1324 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: BMW R 1150 GS, Triumph Tiger 1050, Kawasaki KLX 250, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se secam oko 20-ak dana, nisam tacno siguran. Dobra investicija, sto pre porucis, pre ce stici. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzoni tnt 1 Napisano Četvrtak u 15:50 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd,Kragujevac Motocikl: Yamaha MT-03, Triumph Tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan @Vicent Ja sam poručio sa ovog sajta . Stiglo je za oko 7 dana. Cena je bila 33,5 e sa poštarinom i 560 rsd porez kod nas. Dužina opruge je 75,7mm. Cam chain tensioner spring - Sprint Manufacturing WWW.TRIUMPHPARTS.CO.UK Original specification replacement cam chain tensioner spring. It is recommended that the spring is replaced if its length has reduced significantly below 73.7mm. This is a much more cost... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzoni tnt 1 Napisano Četvrtak u 15:55 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd,Kragujevac Motocikl: Yamaha MT-03, Triumph Tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan @Zlatko LA Da ne znate možda dužinu tih kablova za startovanje što ste menajli? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2984 Napisano Četvrtak u 18:16 (promenjeno) Drug član, 1324 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: BMW R 1150 GS, Triumph Tiger 1050, Kawasaki KLX 250, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Nesto oko 45 cm je kraci, i oko 80 cm duzi kabl. Pravis po uzoru na original. Imerio sam stare original kablove tako da znas odprilike. Promenio Četvrtak u 18:19 član Zlatko LA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vicent 25 Napisano Četvrtak u 19:56 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan @dzoni tnt Hvala puno, sinoć sam poručio baš sa ovog sajta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzoni tnt 1 Napisano juče u 08:36 (promenjeno) U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd,Kragujevac Motocikl: Yamaha MT-03, Triumph Tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/21/2026 at 8:16 PM, Zlatko LA said: Nesto oko 45 cm je kraci, i oko 80 cm duzi kabl. Pravis po uzoru na original. Imerio sam stare original kablove tako da znas odprilike. E hvala puno, tako sam i napravio(našao na nekom britanskom forumu mere ), al rekoh aj da pitam kad ste već radili. @Vicent Nnč. Promenio juče u 08:40 član dzoni tnt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2984 Napisano juče u 09:01 Drug član, 1324 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: BMW R 1150 GS, Triumph Tiger 1050, Kawasaki KLX 250, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Dajte te Tigrove da vidimo, što ste takvi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...