mrxfon 1495 Napisano Januar 25, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako, imam motor yamaha fzr600 '93. Kad posle par minuta voznje pogledam lanac izgleda kao da ga treba malo dotegnuti, ima hod jedno 4-5cm(bez mene na motoru), ali kad proverim pre ikakve voznje onda mi deluje da ima hod 1-2cm. U cemu je fora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 25, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Operi i podmazi lanac za pocetak. Verovatno ti se od stajanja malo ukoci, pa deluje zategnut. Kad se provozas - od trenja se zagreje i opusti i eto lufta. Mozda i nije od ovog, al pranje i podmazivanje mu nece stetiti . Probaj, pa vidi kako ce biti posle toga . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Januar 25, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Podigni zadnji kraj i vrti tocak, pogledaj dal nije mozda lanac nejednako istegnut na nekom mestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Januar 26, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Kako da skinem lanac? Jel moram da ga vozim kod majstora da ga skine ili mogu sam da odradim to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 26, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Kako da skinem lanac? Jel moram da ga vozim kod majstora da ga skine ili mogu sam da odradim to? Imas dve varijante lanca - sa spojnicom i bez spojnice. Ovaj sa spojnicom ti je isto skidanje kao kod bicikle, a a ovaj bez spojnice - nemoj sam, bolje idi kod nekog ko zna ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Januar 26, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan operi u nafti i podmazi sa sprejem , a zategnutost se proverava kad sedish na motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Januar 28, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Ovako, imam motor yamaha fzr600 '93. Kad posle par minuta voznje pogledam lanac izgleda kao da ga treba malo dotegnuti, ima hod jedno 4-5cm(bez mene na motoru), ali kad proverim pre ikakve voznje onda mi deluje da ima hod 1-2cm. Sa lancima su cesto problemi.Prekontrolisi i lancanike,a moj savet ti je da ga neperes u nafti jer sva prljavstina sidje u rolnice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Moracu da ga vozim do majstora, jer nemam pojma kako se skida i ne bi da zaj**em nesto pa da me izadje duplo skuplje od podmazivanja i zatezanja lanca. Hvala na savetima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan nejednako istegnut lanac, nema srece ,kupi novi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...