PetraBG 213 Napisano Jul 7 (promenjeno) Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT-07 , super soco ts1200r Prijavi odgovor kao problematičan Uzeh ovo pre mesec dva za dopunjivanje guma i jako kul stvar : Xiaomi Prenosiva pumpa 2 - Mi Srbija MI-SRBIJA.RS Ne zauzima previse , ima potrebne nastavke i lagan za upotrebu. Skoro mi je ispustila guma na kolima (majstor nesto zeznuo dok je namestao nove gume) i za par minuta je napumpao skroz izduvanu gumu - na felni, a baterije mu ostalo za jos 3 gume da napumpa do vrha. Promenio Jul 7 član PetraBG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2931 Napisano Jul 7 Drug član, 1720 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo i ja, dobra stvar, kaze drugar na autu naduvao tri gume sa 1.8 do 2.5, 18", za cetvrtu se vec mucio ostala jedna crta, za motore lagano. Izduva sam neki dan zadnju do kraja, naduvao, tri crtice bile ostala jedna. Uzeo preko kp na nbg, mrzelo me da cekam Aliexpres. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...