zoleprole 49 Napisano Decembar 27, 2023 U prolazu, 58 postova Lokacija: Kać Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko na forumu iz Valjeva da mi pomogne oko kupovine Kawasakija EN500, meni je malo daleko, a i ne razumem se ništa u motore, jedino znam da hoću takav motor da kupim. Kawasaki EN500 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Kawasaki EN500, 1997-o godiste. Fabricko stanje. Dosta dodatne opreme, bocni koferi, zadnji veliki kofer, Puig vizir, USB punjač, Louis kozne bisage itd. Motor je presao 40-ak hiljada... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1751 Napisano Decembar 28, 2023 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Bar znaš šta hoćeš...Što je odlično! Ima deo foruma,,pomoć prijatelja'' ,tamo prebaci ovu temu. I neka je sa srećom!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5584 Napisano Decembar 28, 2023 Drug član, 2508 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan koferi ne idu nikako uz taj motor, uzas kako neko moze uopste da pomisli da na copera stavi kofere nalik gsovima. Imas @ivica744 iz Valjeva, ako je voljan i ima vremena 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4221 Napisano Decembar 29, 2023 Nemanja Stojanović, 1421 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ima i tema da li je nekome poznat motor - pomoć pre kupovine stavi i tamo link. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoleprole 49 Napisano Decembar 29, 2023 U prolazu, 58 postova Lokacija: Kać Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan Nemam dozvolu da tamo postavljam i odgovaram na teme, jedino ako neko hoće umesto mene da postavi link. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 973 Napisano Decembar 29, 2023 Sindikat Samostalni Jahač, 366 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Postavio sam u odgovarajućoj temi. Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoleprole 49 Napisano Decembar 29, 2023 U prolazu, 58 postova Lokacija: Kać Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Decembar 29, 2023 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je pre neke dve godine prodat iz Panceva od naseg clana @Ibivan ja sam imao prilike i da ga provozam, on je pravio i kofere, motor je bio bas bas u dobrom stanju i estetski i mehanicki kapiram ako nije novi vlasnik bio bas nistak ne bi trebalo da se ofucao, a cena je u odnosu na danasnju sizofreniju polovnih motora bas korektna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoleprole 49 Napisano Decembar 29, 2023 U prolazu, 58 postova Lokacija: Kać Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan Da, tako mi je vlasnik i rekao, da je kupljen u Pančevu pre 3 godine i da nema mehaničkih i vizuelnih oštećenja. Nikad nisam kupovao ni vozio motor, niti sam nameravao da kupujem motor u sred zime za Novu Godinu, ali mislim da vredi kao što je Velimir u predhodnom postu rekao, zato sam se i obratio ovde za pomoć, pa kako bude. Živeli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ibivan 170 Napisano Decembar 29, 2023 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Kawasaki en500c Prijavi odgovor kao problematičan E pa da se javi i bivsi vlasnik. Ja sam na motoru uradio sledece: zategao zice i izbalansirao tockove cak sam i napravio balanserku koja je otisla zajedno sa motorom kao i stender, gume su bile nove i prednja i zadnja metzeler, zamenjen lanac bregaste novi lancanici i lanac pogonski. Motor je bio u odlicnom stanju. Ja sam mu napravio i taj naslon za suvozaca. Sent from my SM-A528B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoleprole 49 Napisano Decembar 29, 2023 U prolazu, 58 postova Lokacija: Kać Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan Da li se sećaš na kojoj si kilometraži zamenio lančanike i lance? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ibivan 170 Napisano Decembar 29, 2023 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Kawasaki en500c Prijavi odgovor kao problematičan Ovo he kilometraza sa kojom sa ga prodao ja sam sa novim lancima i gumama presao mozda 1500kmSent from my SM-A528B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ibivan 170 Napisano Decembar 29, 2023 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Kawasaki en500c Prijavi odgovor kao problematičan E da i sediste sam uradio kod Bobana. Sent from my SM-A528B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoleprole 49 Napisano Decembar 29, 2023 U prolazu, 58 postova Lokacija: Kać Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan Sad je na satu 42000km, jel to onda može još sa tim gumama, lančanicima i lancima? Izvinjavam se na glupim pitanjima, ali nemam koga drugog da pitam a moram sam da kupim motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ibivan 170 Napisano Decembar 29, 2023 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Kawasaki en500c Prijavi odgovor kao problematičan Kako da ne, vek lanaca je oko 30000, gume kod copera prelaze isto mnogo zato sto nemaju mnogo konja niti se voze tempom kao sportski ili turing. Pre ce da ti ostare nego da se potroše... Naravno zavisi koliko prelazis... Sent from my SM-A528B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ibivan 170 Napisano Decembar 29, 2023 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Kawasaki en500c Prijavi odgovor kao problematičan On 29. 12. 2023. at 15:44, zoleprole je napisao: Sad je na satu 42000km, jel to onda može još sa tim gumama, lančanicima i lancima? Izvinjavam se na glupim pitanjima, ali nemam koga drugog da pitam a moram sam da kupim motor.I jos nesto... Nemoj da se izvinjavaš, ko ne zna mora da pita, nema glupih pitanja... Sta god da ti treba samo pitaj, siguran sam da ce svi na forumu da ti pomognu. Samo pamet u glavu i uzivaj... Sent from my SM-A528B using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoleprole 49 Napisano Decembar 29, 2023 U prolazu, 58 postova Lokacija: Kać Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro, kad nema glupih pitanja, evo onda još, Pošto je motor ne registrovan, jel ista procedura pri kupovini kao kod automobila? Odem kod vlasnika, platim motor, uradimo ugovor kod notara, pošto nismo u istoj opštini a motor je ne registrovan, vratim se kući, prodavac uradi tehnički kod njega , pošalje mi poštom tehnički, ja kod sebe registrujem, prevedem tj. platim porez, i sa tablicom odem po motor i dovezem ga kući po ovoj zimi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ibivan 170 Napisano Decembar 29, 2023 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Kawasaki en500c Prijavi odgovor kao problematičan Jos nesto sam se setio, rezervoar je odlican iznutra nema rdje, mislim da je jedino trebalo da se prekontrolisu vile da se mozda zameni ulje ako se dobro secam... Nisu cureli semerinzi samo sam ja imao takav osecaj... Eto to je sad sve imas materijala pa ga ispitaj, meni je i dan danas zao sto sam ga prodao... Sent from my SM-A528B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ibivan 170 Napisano Decembar 29, 2023 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Kawasaki en500c Prijavi odgovor kao problematičan On 29. 12. 2023. at 16:08, zoleprole je napisao: Pa dobro, kad nema glupih pitanja, evo onda još, Pošto je motor ne registrovan, jel ista procedura pri kupovini kao kod automobila? Odem kod vlasnika, platim motor, uradimo ugovor kod notara, pošto nismo u istoj opštini a motor je ne registrovan, vratim se kući, prodavac uradi tehnički kod njega , pošalje mi poštom tehnički, ja kod sebe registrujem, prevedem tj. platim porez, i sa tablicom odem po motor i dovezem ga kući po ovoj zimi?Naravno, ja sam sad dosao sa voznjeSent from my SM-A528B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1751 Napisano Decembar 31, 2023 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan On 29. 12. 2023. at 16:08, zoleprole je napisao: i dovezem ga kući po ovoj zimi? Raširi Jesi razmišljao da nađeš nekog sa prikolicom ili kombi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.turbo 7 Napisano Januar 1, 2024 U prolazu, 15 postova Lokacija: Temerin Motocikl: GSXR turbo Prijavi odgovor kao problematičan Srećna kupovina budućem vozaču. Za gume je osim kiometraže bitna i starost guma tj. datum proizvodnje. Proguglaj srećni vlasniče gde se taj podatak nalazi. Poz od (bivšeg) vozača babaroge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoleprole 49 Napisano Januar 2, 2024 (promenjeno) U prolazu, 58 postova Lokacija: Kać Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan On 31. 12. 2023. at 18:17, Cvijanović je napisao: Jesi razmišljao da nađeš nekog sa prikolicom ili kombi? Raširi Evo sad sam malo guglao, ima 320 km tamo i vamo, računam da to niko ne bi doneo bez par stotina eura. Promenio Januar 2, 2024 član zoleprole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1751 Napisano Januar 2, 2024 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan ...mislio sam ako imaš nekog,platiš gorivo.Možda može u pik-up Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11293 Napisano Januar 2, 2024 Ne silazi, 2288 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran mislim da naplacuju samo deonicu na kojoj prenose motocikl,i mislim da je bilo oko 0,83 e po kilometru.Pre par godina tako nesto kad sam pitao. Podju dvojca sa autom pase menjaju na 30-40km? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4299 Napisano Januar 2, 2024 motoras, 2476 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Nadji nekog drugara koji ima kombi ili auto sa kukom i prikolicu. Ne treba ti prikolica za motore, možeš i u običnu. Ja sam tako doneo Ninju iz Niša. U običnoj auto prikolici. Samo mora biti duža, da može motor da stane. Lepo uveži španerima i lagano. To te košta samo gorivo i čast. Kombijem još lakše. Ako ces da ga voziš moraš uraditi tehnički, platiti porez, kod tebe uradiš osiguranje, u SUP po tablice, nalepnicu i potvrdu o registraciji. Tablicu pod mišku, na bus i pravac po motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...