Dudico 318 Napisano Decembar 18, 2023 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha MT-07 Tracer BMW R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan Danas stigle ali ženski model neko je pogrešio Generalno na prvi pogled su odlične zimske rukavice, D-Dry tehnologijom na jakni sam super zadovoljan (windproof, waterproof) pa sam i rukavice birao u tom pravcu, tapacirane su za sve pare tako da verujem da bi u njima bilo vrućina na iole višim temperaturama od nule. Veličina L je taman, samo ih užasno teško navlačim (uže su na ulazu nego muške ), nemaju zipper i nemaju nikakve protektore tako da mogu poslužiti i za zimske igre bez granica Ako nekoj divnoj ženskoj osobi trebaju za zimske igre, odlična su preporuka a meni ne vrše posla, a ako neko ima muške zimske a trebaju mu nove rukavice za lepšu polovinu... možemo se i trampiti Ako admini smatraju da je ovo post-izborna reklama ili oglas neka odma' brišu post P.S. Pošta za njih nije naplatila Carinu ali jeste PDV iako je ukupna cifra sa poštarinom ispod 50 evropskih... tako da ipak nekako treba otplatiti štajk, kampanju ili minimalac...ccc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...