Bobolaza 0 Napisano Decembar 18, 2023 (promenjeno) U prolazu, 5 postova Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Pozz, kupio sam pre par meseci k41000, oce da baci plavi dim u turazi na nekih 5-6-7000 obrtaja, pali na zub, idi lepo se vozi, ali taj dim me brine. Promenio sam svecice, fitere, ulje ipon katana 10w40 full sintetika. Predhodno ulje je trosio , ne znam koje je bilo u masini, predhodni vlasnik je neki.....da.ne komentarisem. Na auspuhu ostaje fini crni gar, auspuh je suv. Promenio Decembar 18, 2023 član Bobolaza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2669 Napisano Decembar 18, 2023 Ne silazi, 4779 postova Prijavi odgovor kao problematičan Е оче да задими, кад би могао да прича сигурно би ти реко: И МИ ЦИГАНИ ИМАМО ДУШУSent from my SM-G998B using Tapatalk 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2669 Napisano Decembar 18, 2023 Ne silazi, 4779 postova Prijavi odgovor kao problematičan Значи као прво, глава напоље и нове гумице вентила а богами и карике. Без горенаведеног можеш само да се навикнеш и ништа више.Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobolaza 0 Napisano Decembar 18, 2023 (promenjeno) U prolazu, 5 postova Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Pre njega sam imao k2 600, to se nije desavalo,mada dosta njih kazu da svaka 1000 trosi ulje, to mi se ne svidja. Promenio Decembar 18, 2023 član Bobolaza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobolaza 0 Napisano Decembar 18, 2023 U prolazu, 5 postova Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Pa , izgleda da.ce tako da mu bude, gumice ventila... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6613 Napisano Decembar 18, 2023 Ne silazi, 6532 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakve su to gluposti! Svi troše ulje! Kupio si, očigledno, potrošen motor..koji se neće popraviti sipanjem raznih zablesuljaka. 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobolaza 0 Napisano Decembar 18, 2023 (promenjeno) U prolazu, 5 postova Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne planiram da mu ista sipam, ako treba da se promene neki delovi promenice se. Promenio Decembar 18, 2023 član Bobolaza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Decembar 18, 2023 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan za početak i moguči kraj motorex boxer 15-50 .Ako na njega dimi dimiče na svako.Onda menjaj delove a ulje vrati 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Decembar 18, 2023 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ide i u mokro kvačilo ,nije ko nekadašnja boxer ulja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobolaza 0 Napisano Decembar 18, 2023 (promenjeno) U prolazu, 5 postova Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Pa nek prelezi zimu ovo ipon katana pa na pocetak sezone kupicu to, pa ako radi ok, ako ne radi ide agregat dole pa zamena gumica ventila Promenio Decembar 18, 2023 član Bobolaza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2390 Napisano Decembar 18, 2023 (promenjeno) Andragog, 4969 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Najeftinije ti je da šaltaš na 5000 rpm i nećeš imati tih problema ! Promenio Decembar 18, 2023 član srbac 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2669 Napisano Decembar 19, 2023 Ne silazi, 4779 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ма он троши уље у сваком режиму, само највидљивије је на те обртаје које је колега нагласио. Тако да, или среџуј или често проверавај ниво и досипај ако му фали.Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2669 Napisano Decembar 20, 2023 Ne silazi, 4779 postova Prijavi odgovor kao problematičan Информативно, ако желиш да сам чачкаш извуци иберлауф из филтра (ако је у њему) и упали. Ако кроз црево излази дим, онда и карике су у аут. Значи кроз црево је нормално да излази ваздух али чур не, осим веома дискретно на добро угрејани агрегат.Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1289 Napisano Decembar 20, 2023 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan On 12/18/2023 at 6:31 PM, Bobolaza said: svaka 1000 trosi ulje, to mi se ne svidja. I ne treba da ti se sviđa. Po meni to je jedna od najpouzdanijih mašina koja čudo trpi maltretiranja. Da je dobar, ne bi trošio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11062 Napisano Decembar 20, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 2208 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Krokodilo said: Информативно, ако желиш да сам чачкаш извуци иберлауф из филтра (ако је у њему) и упали. Ако кроз црево излази дим, онда и карике су у аут. Значи кроз црево је нормално да излази ваздух али чур не, осим веома дискретно на добро угрејани агрегат. Sent from my SM-G998B using Tapatalk Jedno amatersko pitanje: Na skinuti iberlauf ,da li sme da izlazi vazduh bez dima?TJ. da duva?Odkud mu pritisak vazduha u karteru?Prolazi pored karika?Imamo samo kretanje klipa gore dole i on gura vuce vazduh? Promenio Decembar 20, 2023 član cezarpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2669 Napisano Decembar 20, 2023 Ne silazi, 4779 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jedno amatersko pitanje: Na skinuti iberlauf ,da li sme da izlazi vazduh bez dima?TJ. da duva?Odkud mu pritisak vazduha u karteru?Prolazi pored karika?Imamo samo kretanje klipa gore dole i on gura vuce vazduh?Јесте да, и за прво и за друго питањеSent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3565 Napisano Decembar 20, 2023 Malinar u pokusaju, 1703 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan On 12/18/2023 at 6:31 PM, Bobolaza said: Pre njega sam imao k2 600, to se nije desavalo,mada dosta njih kazu da svaka 1000 trosi ulje, to mi se ne svidja. Ne znam da li imaš izdržljiviju r hiljadarku od suzukija iz tog perioda. Sad, što je to vremešan motor sa upitnom istorijom je već drugi par opanaka. Suzukijeve uljare su znale da troškare ulje i kao nove, ali samo dok ne dostignu radnu temperaturu i u jako malim količinama, vodenjaci, pa ni famozni strom 650, čuven po potrošnji ulja, nisu imali te osobine. Sad, mnogi primerci prodju 200 000 km a na satu stoji 35 000 km i onda se novi vlasnici čude potrošnji ulja pa je klasifikuju kao fabričku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11062 Napisano Decembar 21, 2023 Ne silazi, 2208 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Uljare bi trebalo da imaju vezu toleranciju u zazorima,zato malo troskare ulje.Ali zasto vodenjaci koji bi trebalo da su precizniji u zazorima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...