Lukac 1412 Napisano Decembar 14, 2023 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam bezuspesno pokusavao da prodam svoj GSF1250 iz 2010god (cak i na forumu), dogovorio sam se sa prijateljem , da uradimo zamenu pa sam dobio doplatu i GSX600F uljaru, inace motor koji smo mi odrzavali skoro 5 god.Drugar je sa foruma a vlasnik je motora punih 7 god,uljara registrovan je do avgusta iduce god , pali radi ide. Gume dobre, ima gepek i top case, kupio sam povisen nov vizir i uradio mali servis.Vodi se na A2, prenos je obavezan, a cifra je 1350e za forumase.Dobio sam kaparu od poznanika iz Banovaca pre tri meseca, ali je covek odustao , pa stavljam motor na oglase. Meni ne treba jer sam uzeo FJR1300 za ovo leto a kome treba dobar a jeftin prevoz evo prave prilike. Za info mozete me zvati na 064 9760896 Lukac. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1412 Napisano Decembar 14, 2023 (promenjeno) onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan ][/url] Promenio Decembar 14, 2023 član Lukac 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3982 Napisano Decembar 14, 2023 (promenjeno) Astro Puki krsi sva pravila!, 966 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50, X max 125 Prijavi odgovor kao problematičan Lep u p.m. Promenio Decembar 14, 2023 član punisa 16 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1801 Napisano Decembar 14, 2023 Drug član, 759 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan ....stvarno je šećer! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1412 Napisano Decembar 22, 2023 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1412 Napisano Decembar 25, 2023 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan prodato prijatelju iz Indjije, puno bezbednih km 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...