el classico 6019 Napisano Decembar 13, 2023 Drug član, 4124 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Moj naklon, uvodni materijal obećava izuzetno kvalitetne emisije, ka šta neko već reče, posve drugačije od svega ostalog….Šteta što ne mogu pratiti.Želim ti veliki uspjeh u radu.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7642 Napisano Decembar 13, 2023 Drug član, 2919 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano Decembar 13, 2023 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Na stolu kobasice, cvarci , kiseli kupus i pivo,cekam da pocne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NenadZL 1 Napisano Decembar 13, 2023 U prolazu, 1 post Lokacija: Rutosi Motocikl: Crf 300l Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Decembar 13, 2023 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Браво, браво... Дај одмах другу епизоду, ко ће чекати среду. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 610 Napisano Decembar 13, 2023 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Odgledao, fino nema sta. Snimci su fenomenalni!Cekamo sledecu epizodu.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3051 Napisano Decembar 13, 2023 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Živeli 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4571 Napisano Decembar 13, 2023 Drug član, 1172 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Odlično, još za početak naš prelepi jug. Samo napred. Čekamo iduću sredu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radejamaha 6 Napisano Decembar 15, 2023 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bravo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3153 Napisano Decembar 16, 2023 Drug član, 1063 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Trailer obećava visoku profesionalnost. Nadam se da ću moći pogledati i seriju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Decembar 24, 2023 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Пропустио сам прошле среде другу епизоду. Има ли где на нету да се погледа? Јбг кад не могу да врнем уназад. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 447 Napisano Decembar 24, 2023 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan Kada se prikazuje,ja tek sada videh ovu objavu a imam BT...Rado cu da pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkorsa85 200 Napisano Decembar 26, 2023 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda crf300l rally Prijavi odgovor kao problematičan On 12/24/2023 at 8:35 PM, pedjazz said: Kada se prikazuje,ja tek sada videh ovu objavu a imam BT...Rado cu da pratim Svake srede od 20h i svake subote od 20:30 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Decembar 26, 2023 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, dkorsa85 je napisao: Svake srede od 20h i svake subote od 20:30 Дај нам преко везе некако другу епизоду да погледамо. Нећемо никоме рећи. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 725 Napisano Decembar 26, 2023 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Decembar 26, 2023 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, sasha. je napisao: Хвала, не знам како не видех, а улазио сам да видим има ли епизоде на каналу. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No limit 76 Napisano Decembar 27, 2023 (promenjeno) U prolazu, 75 postova Lokacija: Bec Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan On 11. 12. 2023. at 17:55, dkorsa85 je napisao: Dobili smo zeleno svetlo za promo materijal. Uzivajte. Ово је баш оно о чему сам и ја одувек маштао да радим.....Чак и тај философски призвук и сентимент који се провлачи кроз изговарање речи :"Слобода" ....Баш тако сам замишљао....Писао сам тако нешто једном овде... Надам се да ћу и ја једном бити у могућности да прикажем ту неизмерну љубав према моторима и слободи коју она доноси и коју само сви ми можемо да разумемо.... Рекао сам увек ако бих могао да бирам како ћу завршити овоземаљски живот ,волео бих да то буде уз осмех на неким бескрајним пољима у подножју планинских масива са благим мирисом бензина у ваздуху и осмехом од увета до увета...Негде на Дурмитору или пространствима Монголије ка Улан Батору...или можда око Бајкалског језера или код Магадана.....Да се уз соколе винем у вечни ендуро трип..... Биће супер.Само напред.Пратим:) Нађох то што сам чаврљао...Можда може да буде од користи вама за емисију...Као идеја нека.... Promenio Decembar 27, 2023 član No limit 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Januar 3 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Учимо се правим стварима од малих ногу. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkorsa85 200 Napisano Januar 5 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda crf300l rally Prijavi odgovor kao problematičan On 1/3/2024 at 12:00 PM, Marko05 said: Учимо се правим стварима од малих ногу. Marko hvala na ovoj objavi Kakav si nam vetar u ledja dao nisi ni svestan Ovo je najveca nagrada za sav trud koji smo ulozili. Dao si mi i inspiraciju da jednu epizodu u drugoj sezoni posvetimo bas ovim klincima Hvala. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Januar 5 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, dkorsa85 je napisao: Marko hvala na ovoj objavi Kakav si nam vetar u ledja dao nisi ni svestan Ovo je najveca nagrada za sav trud koji smo ulozili. Dao si mi i inspiraciju da jednu epizodu u drugoj sezoni posvetimo bas ovim klincima Hvala. Шта ћу, четири месеца, а воли да гледа у ТВ, шарено му шта ли. А кад воли, онда бар да гледа праве ствари. За тебе, и целу екипу, све похвале за ово што радите. Оваквог програма фали, да заголица машту и да се нешто научи, а успут да се ужива у прелепим кадровима. Надам се да ће бити још много сезона. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katarina.rmp13 14 Napisano Maj 10 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima na "Bj Bikers" forumu! Nakon što vam je naš Danijel Korša, predstavio "Dnevnik motocikliste", zadovoljstvo mi je da se i ja predstavim. Ja sam Katarina Stanojević, i radim kao asistent produkcije i marketing menadžer na ovom projektu. Iako sam laik za motore, ovaj posao mi pruža priliku da učim i postepeno otkrivam zašto je ovaj hobi toliko voljen i cenjen. Velike vesti za sve vas koji ste propustili prvu sezonu ili želite ponovo da uživate u avanturama na dva točka: sve epizode prve sezone "Dnevnik motocikliste" biće dostupne na YouTube kanalu "MTS Tvoj svet". Evo linka ka prvoj epizodi: Za sve najnovije vesti, pratite nas i na Instagramu @dnevnikmotocikliste_. Takođe, obradovaće vas vest da smo započeli sa snimanjem druge sezone! Pozdrav svima! 12 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Maj 10 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Podrzavam projekat. Malo vise kadrova iz voznje i puno manje AHA upotrebe. U epizodi iz MKD je bas bilo preterano.Dobronameran sam. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3051 Napisano Maj 10 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, katarina.rmp13 said: Pozdrav svima na "Bj Bikers" forumu! Dobrodošla Katarina. Odlično što će ovo biti i na youtube, moram priznati da sam gledao na preskok i dosta epizoda propustio. Nekako je u ova brza vremena postalo teško uskladiti se sa terminom na TV-u. Ne znam da li si očekivala neki feedback, obzirom da je ovo forum... Dakle... mi smo malo specifična publika, citiranje Meše Selimovića nas blago uspava. Vozimo motor radi avanture, a nje u prvoj epizodi slabo ima (ako ne računamo onih 4, 5 rakijica ). Da bih ti dočarao šta nam je po meri - bar meni, pogledaj uvodni video našeg kolege Đorđeta, ista meta / isto odstojanje - Stara planina: PS Obavesti nas kad postavite još koju epizodu na YT. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkorsa85 200 Napisano Maj 11 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda crf300l rally Prijavi odgovor kao problematičan 21 hours ago, Ninja66 said: Podrzavam projekat. Malo vise kadrova iz voznje i puno manje AHA upotrebe. U epizodi iz MKD je bas bilo preterano.Dobronameran sam. Sve jasno I ja sam nov u ovome pa sam sve kao potvrdjivao kao da privatno razgovaramo i tek posle shvatim da bubica skuplja sve pa cak i to. Sada sam naucio samo da klimam glavom i cutim To je bilo bar lako, isto kao kod kuce sa zenom kada ona prica Svi komentari su dobrodosli a kada su ovde podrazumeva se da su dobronamerni. To je pomoc da budemo bolji. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8464 Napisano Maj 11 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Mts WWW.FACEBOOK.COM Svakog petka na mts YouTube kanalu možete pogledati prvu epizodu jedne od serija koja je u... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...