Motorcyclist 17254 Napisano Decembar 8, 2023 Integrisan, 5106 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Conforama sto u savrsenom stanju. Dimenzije: duzina 100cm, sirina 59cm, visina 40cm, tezina 23kg. Licno preuzimanje. Moguce prevoz do NS i preuzimanje na adresi u Novom Sadu. Cena 10.000din Fotelja na razvlacenje. Stanje kao nova. Preuzimanje na adresi u Novom Sadu. Vas licni transport i prenosenje. Cena 25.000din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Decembar 9, 2023 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Radio sam ovakve stvari kolega moj. Selidbe tačnije pa su mi ljudi plaćali da im iznosim stvari. Bez ikakve loše namere samo da ti sugerišem da je cena ogromna ako pritom očekuješ da ti to neko iznese iz kuće.Ili ćeš morati ozbiljno da je koriguješ ili da ponudiš prevoz.Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 1 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17254 Napisano Decembar 16, 2023 Integrisan, 5106 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega na savetu. Stolic je prodat. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...