cagivamito 4 Napisano Januar 24, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je auspuh koji je bio kod mene na motoru, fabricki CAGIVA auspuh, nikad otvaran u dobrom stanju. Moze da se stavi na razne motore uz male prepravke. Kupio sam ARROW koji je 3 puta skuplj polovan od cene za koju ja dajem ovaj fabricki. Imam sliku za sad samo topa, slika celog auspuha uskoro. Komplet = 50 eura ( januarski popust ) ili samo top = 40 eura ostatak = 25 eura Ako nekog interesuje: ovde ili na PP za sad Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Januar 24, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Koliko samo nalepnica? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Januar 24, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan auspuh moze i na hayabusu bez problema, ;D ne isplati mi se da skidam samo nalepnicu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Januar 24, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan NE POSTOJI AUSPUH ZA 2T MOTOR POGODAN ZA SVASTA izvinite za off Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Januar 24, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve moze kad se hoce! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Januar 24, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan NE POSTOJI AUSPUH ZA 2T MOTOR POGODAN ZA SVASTA izvinite za off zasto tako mislis? ja sam na cagivu uz male prepravke namesti auspuh od Honde NSR 125 ARROW. Bez problema uz male prepravke je pogodan za sasta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Januar 24, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan NE POSTOJI AUSPUH ZA 2T MOTOR POGODAN ZA SVASTA izvinite za off zasto tako mislis? ja sam na cagivu uz male prepravke namesti auspuh od Honde NSR 125 ARROW. Bez problema uz male prepravke je pogodan za sasta Pa mozes ti da postavis auspuh ali nece da radi kako treba. Rad 2t umnogome zavisi od auspufa, dovoljno je malo da se ne poklapa i rezonancija ne valja. Za svaki agregat po modelu je posebno proracunat auspuh. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Januar 25, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan top 40 a ostatak do cilindra je 25 eura. Ako uzima neko zajedno, cena 50 eura. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Januar 26, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Nije mnogo kome treba! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Januar 26, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan Nije mnogo kome treba! upravo tako. A ako nekom ne treba a hoce da ga kupi, mogu da spustim cenu jos malo ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_tzr 0 Napisano Februar 12, 2009 U prolazu, 47 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan top 40 a ostatak do cilindra je 25 eura. Ako uzima neko zajedno, cena 50 eura. izvini ciji top??? stavi sliku od onoga drugog taj top sam ja kupio....))) salim se kad bude kupac kazi pa cu da ti ga vratim.... pa cu da uznem arrow:) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...