siboj 28 Napisano Maj 9, 2020 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Posto sam nov na forumu evo od mene nekih slika moje lepotice Radi se o Hondi CBR 600 F4 2000 god Neke od modifikacija,bice ih jos -K&N filter -Iridium svecice -Led signaliczacija -Podesive poluge kocnice i kvacila -Zatamljeni vizir 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Jun 17, 2020 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Poz. treba mi za drugara cbr f4 600 cc 2004 Gde uzeti semeringe za prednje vile i koje ulje ide u njih i koliko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10460 Napisano Jun 17, 2020 Hronični Motociklopata, 7312 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Imaš na "Louis.de" katalog motora, tamo su ti svi potrebni podaci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21631 Napisano Jun 17, 2020 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kakve su ovo gumetine na izduvu , zapamtih jos na oglasu pre dve god kada je bio taj detalj... Bas mu ne stoji nikako.. Zastita kao neka od udaraca mozda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siboj 28 Napisano Jun 17, 2020 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kakve su ovo gumetine na izduvu , zapamtih jos na oglasu pre dve god kada je bio taj detalj... Bas mu ne stoji nikako.. Zastita kao neka od udaraca mozda?Da zastita je, ovo je gumeno crevo a kroz njega je provucena selna da u slucaju pada na tu stranu ne deformise lonac, ja sam se navikao na taj detaljSent from my SNE-LX1 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siboj 28 Napisano Jun 17, 2020 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poz. treba mi za drugara cbr f4 600 cc 2004 Gde uzeti semeringe za prednje vile i koje ulje ide u njih i koliko? Ulje ide po specifikaciji 10W, 470 mil, ja sam sipao motul fork mediumSent from my SNE-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Jun 18, 2020 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan On 6/17/2020 at 9:36 AM, siboj said: Ulje ide po specifikaciji 10W, 470 mil, ja sam sipao motul fork medium Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk Hvala puno :)470 mil po vili? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siboj 28 Napisano Jun 18, 2020 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno 470 mil po vili? Da Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Jun 19, 2020 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, da slučajno neko nema distancer prednjeg točka za CBR F4? Drugar je u procesu sklapanja mašine jedan distancer izgubio. Baš ovaj sa slike. Ako neko slučajno ima, ili zna nekoga ko ima delova na prodaju neka javi. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanByk 47 Napisano Jul 27, 2020 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R 1200GS Adv '18 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ima li neko ovde prvu verziju 600f iz 89? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 255 Napisano Jul 27, 2020 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan Ako odgovara 500 f iz te god, imam. Reci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vrcko 0 Napisano Februar 1, 2021 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege,Imam CBR 600 F4i sportDoslo je vreme da se menja lanac i lancanici.Hteo bih da stavim malo veci lancanik 16 48.Da li je neko to radio, koliko je pametna ideja i gde se moze nabaviti?Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10460 Napisano Februar 1, 2021 Hronični Motociklopata, 7312 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nije pametna ideja, fabricki odnos je najbolji u kojem god pravcu isao igranjem sa zubcanicima, gubis ubrzanje ili krajnju brzinu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Момчило 0 Napisano Januar 19 (promenjeno) U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 16. 10. 2014. at 23:37, srdjan kv je napisao: moja cbr 600 f4 1999. troši od 5-7 lokalne voznje, Поздрав,занима ме баш тaj тип CBR-а,јер желим да узмем исту. Наиме брине ме тематика увези са карбураторима јер искренп немам искуства баш,па ако Вам не би било тешко да опишете Ваше искуство са F4 моделом,био бих захвалан. Пуно поздрава! Promenio Januar 20 član Момчило Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1505 Napisano Januar 20 (promenjeno) Drug član, 954 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao CBR 600 f4 '99 god. 4-5 godina (prodao jer sam se odselio bio). Zbog tog motora sam zavoleo Hondu i sa tim motorom sam se do sada najsladje navozao. Redovni servisi i to je to. Karburatore nisam pipnuo za sve te godine jer nije bilo potrebe. Ne znam kako je sada, sa obzirom da su ti motori sada 10 godina stariji, ali eto 10-15 godina starosti za taj motor u mom slucaju nije imalo nikakvog uticaja. Isao sam i po planinama sa njim i vozio ga do maksimuma po autoputevima, odlican motor! Da sam znao da cu ponovo poceti da vozim ne bih je prodao, makar i stajala poslednjih 10 godina. Evo jedne slike iz Rumunije sa Hondom. Promenio Januar 20 član Abi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10460 Napisano Januar 20 Hronični Motociklopata, 7312 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nema tu nikakve problematike ako su servisirani na vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...