IvanNBGD 782 Napisano Avgust 25, 2014 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam druze sta bih ti rekao. Najbolje da pitas majstor Bokilica, on je doktor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmb985 70 Napisano Avgust 25, 2014 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan vozim cbr 600f 4 2000 god. Imam problem pa me interesuje da li neko zna resenj Ovako! Motor radi normalno i ide normalno, a problem je sa paljenjem kad je motor vruc. Vergla normalno ali upali samo ako mu dodam malo gas! Inace nove su svecice, proveren regler, oprani karburatori, vazduh na 3,5 kruga ( tako stoj u uputstvu) Sto se tice paljenja kad je hladan pali bez problema i bez poalacenja sauha, kada se povuce sauh gasi se motor, Svaki savet je dobrodosao! Normalna pojava kod karburatora,znam puno motora koji traze malo gasa kad su dobro zagrejani a na hladno pale bez gasa cak i bez sauha kad je toplo. Sve radi odlicno,potrosnja normalna,miran ler,odlico ide i ima dobar odziv na gas ali potreban mu je bar 1mm gasa da bi upalio kad je vruc. Iako mozda nije sve savrseno ustelovano moj ti je savet da ne diras nista ako imas ovakve simptome. Znam ljude koji su trazili dlaku u jajetu pa napravili jos gore nego sto je bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Octobar 16, 2014 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Drugari kazite mi koliko vam trosi cbr?!znam znam da trosi kolko sipas i nemojte mi reci da trosi 5l kao tdm i te zajebancije nego ozbiljno pitam jer moj trosi po meni malo vise...8-9-10l na 100km a prosecna voznja 12o-150km/h...probao sam do 100km/h da vozim ilti oko 5000rpm tad mi trosi oko 7.5l a jebes r ako vozis 100km/h...dva puta radio karbove i bacene pare... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Akashi Shimano 649 Napisano Octobar 16, 2014 Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Tu i tamo... Motocikl: Bicikla Prijavi odgovor kao problematičan Meni na oko 140-150 trošio oko 6.5-7L. Kada dodje žuta minuta i teranje u crveno zna i preko 10L da potroši... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Octobar 16, 2014 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Moja mamba kad je upregnem momacki trosi oko 8-9 litara!Dobro si to rekao za R motore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mAkInJo 112 Napisano Octobar 16, 2014 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Futog-Ns Motocikl: Yamaha fz6n 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Moja trosila oko 6.5 litara neke mesovite voznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan kv 13 Napisano Octobar 16, 2014 U prolazu, 81 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CBR 600 f4 Prijavi odgovor kao problematičan moja cbr 600 f4 1999. troši od 5-7 lokalne voznje, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan kv 13 Napisano Octobar 16, 2014 U prolazu, 81 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CBR 600 f4 Prijavi odgovor kao problematičan vozim cbr 600f 4 2000 god. Imam problem pa me interesuje da li neko zna resenj Ovako! Motor radi normalno i ide normalno, a problem je sa paljenjem kad je motor vruc. Vergla normalno ali upali samo ako mu dodam malo gas! Inace nove su svecice, proveren regler, oprani karburatori, vazduh na 3,5 kruga ( tako stoj u uputstvu) Sto se tice paljenja kad je hladan pali bez problema i bez poalacenja sauha, kada se povuce sauh gasi se motor, Svaki savet je dobrodosao! Normalna pojava kod karburatora,znam puno motora koji traze malo gasa kad su dobro zagrejani a na hladno pale bez gasa cak i bez sauha kad je toplo. Sve radi odlicno,potrosnja normalna,miran ler,odlico ide i ima dobar odziv na gas ali potreban mu je bar 1mm gasa da bi upalio kad je vruc. Iako mozda nije sve savrseno ustelovano moj ti je savet da ne diras nista ako imas ovakve simptome. Znam ljude koji su trazili dlaku u jajetu pa napravili jos gore nego sto je bilo. baš kao sto kazeš, 1mm pomerim gas i on upali. to se desava kad je motor zagrejan, ugasim ga odstoji par minuta i kad probam da ga upalim javlja se problem , ako odstoji 15-20 min upali bez problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Octobar 17, 2014 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Sve do 8 je ok kad teras malo zesce al meni nije zesca voznja oko 140 na otvorenom pa da trosi toliko...dali ima mozda veze sto mi nije bas tps senzor na karbovima podesen na pravu meru?bio sam radio covek mi uradio super karbove ide kao mecava al je stavio neku meru okvirnu za neki drugi tip motora a ne za moj?jel moze to da utice na potrosnju?neka misljenja?rece mi covek da dodjem da mi podesi nasao je pravi podatak al nikad da odem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Akashi Shimano 649 Napisano Octobar 18, 2014 Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Tu i tamo... Motocikl: Bicikla Prijavi odgovor kao problematičan Može da utiče na potrošnju...Mada se čovek verovatno nosio logikom, jebeš R motor koji slabo ide, a malo troši. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Octobar 18, 2014 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Pa, neki prosek kod moje, koja nema karbove vec je injection, trosi oko 7-8l. Na otvoreno pri brzini od 120 trosi 5.5-6l. Kad je malo napnem u gradu na 10k obrtaja trosi 9-10l. Inace, za 600ccm kazu ljudi na koliko obrtaja je vozis, toliko ce da trosi. Nisu daleko od istine. Mozda ti nisu karbovi u pitanju vec svecice. Oteraj ti to kod Bokilica u Pazovu. Svi ga hvale, a bogami i ja. Za te stvari, nisam upoznao boljeg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmb985 70 Napisano Octobar 18, 2014 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Honda 600f karburator ili direktno ubrizgavanj nebitno je,mora da spusti potrosnju na 5.5l kad se vozi laganije na manjie obrtaja.Ako se zavrti 10000+ rpm zna da ode i do 10l\100km tako da uglavnom sve zavisi od stila voznje.Potrosnja od 7-8l pri brzini od 120km\h meni deluje malo mnogo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Octobar 19, 2014 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran, ali filter vazduha ti je mozda prljav, a mogu biti i svecice. To je obicno problem kod povecane potrosnje. Naravno, podrazumeva se da su dizne OK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Octobar 19, 2014 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Honda 600f karburator ili direktno ubrizgavanj nebitno je,mora da spusti potrosnju na 5.5l kad se vozi laganije na manjie obrtaja.Ako se zavrti 10000+ rpm zna da ode i do 10l\100km tako da uglavnom sve zavisi od stila voznje.Potrosnja od 7-8l pri brzini od 120km\h meni deluje malo mnogo. Pravo kaze kolega. Meni kombinovano pri laganijoj voznji do 7000 rpm, trosi oko 5 l/100 km. Ako se stiska u saobracaju naravno da zna da potrosi vise, blizu 10l/100 km. Staza je malo drugacija prica-Na Navaku za 3 stinta po 20 min, ispucavanje do crvene zone i agresivan stil voznje, potrosim oko 8 ili 9 l. Duzina staze je oko 3000 m, na jednom stintu odvozim 5 krugova, znaci to je ukupno 45 km. Toliko o potrosnji 600-tke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Octobar 20, 2014 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Prosecna potrosnja kod mene je oko 6 lit ,autoput pri brzini od 180 oko 6,5 lit. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Octobar 20, 2014 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan 180?6.5!?!? Filter dobar svece nove sto se tice tih stvari iz gornjeg posta a tih 6.5l meni ne trosi ni na 5000 a kamoli na 180km/h.nevozim ja vise od 170-180km/h i to na kracim relacijama il auto putu sve preko toga ubija vetar i ne prija mi...za 6 meseci dva puta radio karbove kod dva razlicita majstora i isto jbg...:-( stavio sam ga na prodaju svakako zbog druge vrste motora...hteo bi neki fazer il tdm ne mogu vise da se grbavim na R-u a bogme ni da izfinansiram gorivo...sve do 7-7.5l mi je ok i podnosljivo a vec preko mi ne prija za dzep...:-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Octobar 20, 2014 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Ja je imam 2god menjao samo svecice i filter vazduha,uljai naravno uĺje. Ekstra zadovoljan a potrosnja je ta nemam nikakve koristi da je umanjujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Octobar 20, 2014 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan za potrosnju honde koju vozi scorpija mogu da garantujem jer je bila moja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Octobar 21, 2014 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Bicu sarkastican, ne zamerite. Trosi 6.5l na 180, ali tik iza slepera na blagoj nizbrdici ili te nesto zeza matematika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Octobar 21, 2014 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan verovali ili ne, tako je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Octobar 21, 2014 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Karbovi il ne?iskreno malo mi je to mala cifra jer tdm trosi tolko na toj brzini al cbr...neznam necu da tvrdim nista... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Octobar 21, 2014 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan da sam na tvom mestu, oterao bih motor kod Bokilica i time uspesno zavrsio sve probleme oko potrosnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Octobar 22, 2014 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Netrazim da mi iko veruje ali to je cinjenica,racunica jasno pokazuje pun rezervoar do cepa i opet pun posle voznje a i Nash to potvrdjuje motor sam kupio od njega! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mAkInJo 112 Napisano Octobar 22, 2014 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Futog-Ns Motocikl: Yamaha fz6n 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da motor od bikerboyz previse trosi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Octobar 23, 2014 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da motor od bikerboyz previse trosi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...