Jump to content

Moto Zajednica

Motor za dvometrasa

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 136 postova

Kao sto u naslovu kaze,imam 198cm i problem sa velicinom motora koji bi mi odgovarao.Interesuje me koji bi mi super-sport motor najvise odgovarao,tj. koji ima najduze medjuosovinsko rastojanje,najvise mesto sedenja i td.Razmisljao sam o 600cc motorima tipa Honda cbr600rr ili mozda cak i o 1000cc Honda 1krr.Yamaha r1,suzuki gsx1k k6 i sl.

poz

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

Ajde pliz u rubriku predstavljanje pa umesto zabadanja tastature nakuckaj nešto o sebi u duhu FINOG predstavljanja pa da nastavimo komunikaciju kako valja i dolikuje :wink:

• Braveheart, 705 postova
  • Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150.

Ajoj sta je ovo 80 % bikera skoro dvometrasi ?!?!? :shock: Da uzmi Afriku od daneta veliki je motor i pouzdan ! eto lepo tebi i njemu :wink:

Ko o èemu baba o uštipcima! Èovek hoæe super-sport a ne poljoprivredne mašine :twisted: !!! Gabariti æe ga smestiti na Kawe ZX12-R ili ZZR-1200 ili na Hondu CBR1100XX. Od starijih (iliti) jeftinijih Kawa ZZR1100 ili Yamaha YZF1000-R Thunderace. Ako samo malo ''uspori'' od umerenijih modela ima malo jaèi izbor, a o Maxi-nakedima i da ne prièam...

Sta bi od 600-tki moglo da udje u izbor???
Ništa!!! Menjaj frekvenciju :wink: ako neæeš ZZR600 :evil:

Sta mislis da menjam?super-sport u npr. enduro ili 600 u 1000-ku ? :wink: 8)

(ovo drugo of kors)) Sedneš probaš jedno, drugo, treæe, jaèe slabije, brže, sporije, pa vidiš šta je šta...

(ovo drugo of kors)) Sedneš probaš jedno' date=' drugo, treæe, jaèe slabije, brže, sporije, pa vidiš šta je šta...[/quote']

Normalno 8)8)

Ima li jos 2M ljudi koji voze super-bike da napisu po koju :)

• U prolazu, 4 postova
Gabariti æe ga smestiti na Kawe ZX12-R

Da li se proizvodi i dalje ZX-12R? Pitam jer na zvanicnom kawasaki sajtu u izboru modela nema pomenutog motora.

• U prolazu, 95 postova

Ja ti preporucujem GSXR1300 Hayabusu, jedan drugar od mog caleta (kosarkas >2m) ga vozi i nema problema, zato sto je motor jako dugacak.

A pasovao ti ti i ZX12R, ZZR1200 i CBR1100XX, pa cak je i ZZR600 dosta veliki, ali mislim da je Hayabusa najveci.....ali i najbrzi....zato pazi....

A od starijih ima ZZR1100, CBR1000F, YZF1000 Thunderrace,ZX10 (bez R - stari 89-90), Aprilia RST1000 Futura.

uhhh davno bese kako nista nisam pisao na forumu,ali sam ipak bio redovan pratilac svih desavanja... ;D

U medjuvremenu doslo je do nekih promena u planovima,nista nisam kupovao...ma duga prica...

Posto su se konacno stekli neki uslovi za kupovinu novog bajka,bio sam slobodan da ponovo pokrenem temu i nadam se da to ne predstavlja neki problem moderatorima i ostalim clanovima obzirom da nije pisano nista vec poduze vremena...

Elem,R varijante i trkalice vise nisu deo mojih planova,od njih sam vremenom odustao,vec je sada aktuelan neki enduro ili neki slican motor koji moze da zadovolji i podnese moje gabarite tj. 198cm i 100+kg...

Prvi pik mi je Suzuki V-Strom 650 i zbog velicine,ne suvise snaznog motora za nekog ko nije previse iskusan,pozicije sedenja,cene...a vidim da ga ljudi hvale na sva usta  ;D ;D ;D

Razmisljao sam i O Suzukiju GSF650S Bandit,mada ne znam kako cu na njemu izgledati,jer nemam osecaj koliki je to motor,pa bi neko mogao sa par saveta da mi pomogne oko toga...Dalje,tu je bio i Kawa KLE500.mada vidim da se on nece vise proizvoditi,a ja hocu da kupim nov motor...

Ako neko ima neki savet oko pomenutih motora ili jos predlog just shoot it  ;)

Veliki pozdrav svima  ;) ;) ;)

• Ducatista, 2912 postova
  • Motocikl: beše Ducati 998

Bandit ti je mali. MOj buraz ima Gsx 750 - bez R znaci nejked  (ram i jos mnoge stvari su iste kao na Banditu), meni sa 186 je  knap ali bas knap. Sto se tice KLE, nisam siguran samo jednom sam sedo na njemu pa ono... Kawasakijeva opcija ti je Versys, on je nov model. Mada bi ti ja radije savetovao Polovnu Hondu Varadero 1000. Imao sam Varadera 125 i bio mi je taman, a 1000 je bar za jedan (ako ne i 2) broja veci. Ja bi pikirao njega

Mnogo mi je Varadero,ispadne skoro 12000...Mislio sam bas nov da uzmem tako da ce biti do 750cc varijanta i oko 6-7000e...Gledao sam Versys-a ali mi se iskreno ne svidja...

Za sada je Strom 650 najblizi kupovini,mada bih voleo da cujem joj neke predloge  ;)

thx u svakom slucaju  ;)

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Pusti Djusija, on vozi Ducati. ;D

Suzuki GSF650, je mnooogo veci od prethodnog 600. Nazalost i tezi, mnogo. Uglavnom ODLICAN bajk, slobodno mogu reci, za te novce najbolji.

Ogibljenje ok, kocnice odlicne, masina nije trkalica, ali poteze bilo kad i bilo gde, mozes da je vrtis ko Golfa dizela a kad zavrnes ide, bilo da si sam, sa suvozacicom, prtljagom... Jedino je tezak i to se oseti, pogotovo kad manevrises. Ako to mozes da podneses, kupi i ne razmisljaj.  ;)

Bices mi zahvalan jednog dana!  :D

• Ducatista, 2912 postova
  • Motocikl: beše Ducati 998

Suzuki GSF650, je mnooogo veci od prethodnog 600. Nazalost i tezi, mnogo. Uglavnom ODLICAN bajk, slobodno mogu reci, za te novce najbolji.

Ogibljenje ok, kocnice odlicne, masina nije trkalica, ali poteze bilo kad i bilo gde, mozes da je vrtis ko Golfa dizela a kad zavrnes ide, bilo da si sam, sa suvozacicom, prtljagom... Jedino je tezak i to se oseti, pogotovo kad manevrises. Ako to mozes da podneses, kupi i ne razmisljaj.  ;)

Da li na njega moze da stane visok covek ? Ja sam trebao da pazarim Bandita kao sto je bio tvoj bivsi ali mi se izjalovilo ko i za Varadera 1000. Znam da mi na ovom burazerovom nesto ne stima (doduse ima neki ne standardni volam) ali je isto po gabaritima sa banditom

Da,ali kako Djusi rece-da li ja mogu da se smestim na njega obzirom na visinu?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja