Jovan Ristic 5482 Napisano Novembar 27, 2023 Ne silazi, 4889 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki je ove godine predstavio dva nova modela (tri ako računamo i V-Strom 800). Doduše, oba modela su nastala na bazi prethodnih, ali je svakako pomak za Suzuki. GSX-S 1000GX i GSX-8R su dva nova modela za 2024. godinu. Suzuki premijere na EICMA sajmu motocikala - BJBikers.com BJBIKERS.COM Ove godine je Suzuki na EICMA sajmu motocikala prikazao tri nove premijere motocikala sa kojim planira da se dodatno vrati u trku na tržištu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen V 106 Napisano Decembar 5, 2023 U prolazu, 50 postova Lokacija: Kozarska Dubica , Republika Srpska Motocikl: TRACER 9 GT 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam zaljubljenik u Suzuki negdje od 1990 god pa do 2016 god. Poslije cim ih vidim na prvu vizualno ne leze mi nikako ,stvar ukusa naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3876 Napisano Decembar 16, 2023 Ne silazi, 5016 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljive novosti, možda za sledeću temu... @Jovan Ristic look at Suzuki's brave decision to remove traditional dealerships Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5482 Napisano Decembar 16, 2023 Ne silazi, 4889 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan @MOTOM uh, teško da će im ovo zaživeti. Na nekim tržištima je moguće, ali na dobrom delu teško, jer to povlači X problema u logistici. Ova vest mi nešto sumnjiva, jer je Suzuki počeo ozbiljno da radi na reorganizaciji zastupništva i da daju bolju podršku dilerima i uvoznicima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6796 Napisano Decembar 16, 2023 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Poštujem japansku radnu doktrinu i težnju ka savršenstvu....ali predavanje života u ruke računarima ne želim da prihvatim. U ime bilo čega. Ne mogu, jednostavno ne mogu...koliko god da je to sve danas razvijeno, da shvatim kako može VR iskustvo da bude bolje od realnog? Od dodira, mirisa...prosto osećaja. Dal je patka ili nije, nije toliko ni bitno. Samo postojanje ideje da se sve više i više život ljudi gura u stranu, a furaju digitalne tehnologije, meni prosto smeta. Koliko god da je nesavršen, čovek treba jedan drugome. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17238 Napisano Februar 8, 2024 Integrisan, 5099 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan GSX-8R, ne znam po cemu R a ne F. Jos jedan dosadan dvocilindras u moru istih. Ovaj model ako se bude proizvodio 2 godine svaka cast. Motocikl koji niko nije trazio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17238 Napisano Februar 22, 2024 Integrisan, 5099 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki GSX-8R WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki GSX-8R, 2024. godište, Sport / Super sport, Beograd. Cena 9.900 € - Motori - Polovni Automobili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10553 Napisano Februar 22, 2024 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan On 8. 2. 2024. at 7:07, Motorcyclist je napisao: GSX-8R, ne znam po cemu R a ne F. Jos jedan dosadan dvocilindras u moru istih. Ovaj model ako se bude proizvodio 2 godine svaka cast. Motocikl koji niko nije trazio. S obzirom koliko je ovaj 8R ružan, ništa novo sem maske naspram 8S , meni deluje kao da su ovaj GSX-8R smućkali na brzaka samo da bi uzeli deo kolača Yamahi R7. Mada, bolje da su napravili mini verziju od GSX-S1000GX, to bi bilo top, GSX-S800GX kao onomad kad su bili mali i veliki Bandit. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...