Jump to content

Moto Zajednica

Evo napisacu 32 slova:yftdtudf

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 136 postova

Moja greska...Sinoc sam bio jako umoran i samo sam nalupao ovo sto sam nalupao gore da i se sto pre registrovao-sorry.Evo ispravke:imam 25g,visok sam 198(sto je i najveci problem u ostavrenju moje zelje za voznjom nekog ozbiljnijeg motora).Studiram,do sad sam vozio neke skutere od 250cc i beverly od 500cc,ali mi je oduvek bila zelja da uzmem neki ozbiljniji super-sport bike.Kao sto sam i napisao u temi "motor za dvometrasa" razmisljao sam o cbr 600rr ili nekom slicnom bajku te kubikaze,mada mi ipak adrenalin pojuri kad pomislim na cbr1000rr,R1,gsx1000 k6...e sad ko ima isti "problem" sa visinom kao i ja i zna sta bi mi najvise odgovaralo,neka da par saveta,to bi mi dosta pomoglo u daljem izboru.

poz svima

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1576 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

Pa uzmi afriku twin ili Varadera a ni Strom nije na odmet mada mi se cini da je nizi. Iskreno, malo me mrzelo da trazim na netu , sto tebe ne sprecava da pogledas visine sedista pojedinih modela :)

Ja bih za visocije uvek preporucio fjr ili xjr Yamahu.

• In memoriam, 884 postova
Moja greska...Sinoc sam bio jako umoran i samo sam nalupao ovo sto sam nalupao gore da i se sto pre registrovao-sorry.Evo ispravke:imam 25g,visok sam 198(sto je i najveci problem u ostavrenju moje zelje za voznjom nekog ozbiljnijeg motora).Studiram,do sad sam vozio neke skutere od 250cc i beverly od 500cc,ali mi je oduvek bila zelja da uzmem neki ozbiljniji super-sport bike.Kao sto sam i napisao u temi "motor za dvometrasa" razmisljao sam o cbr 600rr ili nekom slicnom bajku te kubikaze,mada mi ipak adrenalin pojuri kad pomislim na cbr1000rr,R1,gsx1000 k6...e sad ko ima isti "problem" sa visinom kao i ja i zna sta bi mi najvise odgovaralo,neka da par saveta,to bi mi dosta pomoglo u daljem izboru.

E ovo je predstavljanje.

Pre svega, dobrodosao!

Sto se tice motora, ja bih na tvom mestu posle Beverlyja 500 ipak uzeo neku sportsku 600tku ili nesto slicno, mislim da ti je R klasa 1000 prejaka i preopasna, te da moze da te lako dovede u nezgodnu situaciju usled "nervoze" motora.

Pa uzmi afriku twin ili Varadera a ni Strom nije na odmet mada mi se cini da je nizi. Iskreno' date=' malo me mrzelo da trazim na netu , sto tebe ne sprecava da pogledas visine sedista pojedinih modela :)

Ja bih za visocije uvek preporucio fjr ili xjr Yamahu.[/quote']

fjr ima nize sediste nego r6 ili r1,ali i vece medjuosovinsko rastojanje,a uz to mi se mnogo vise svidja super-sport nego touring tip motora.Ovo sto sam ja gledao (r1,1000rr,suz 1k...a i 600-tke) vecina njih ima visinu sedista oko 820-830mm i neke razlike u duzini izmedju medjuosov..Interesovalo me sta ljudi moje visine voze,sta im od super-sport dvotockasa odgovara,znam da su male razlike u dimenzijama,ali mora da ima nesto sto nekog od njih odvaja kao povoljnijeg za dvometrase :idea:

Moja greska...Sinoc sam bio jako umoran i samo sam nalupao ovo sto sam nalupao gore da i se sto pre registrovao-sorry.Evo ispravke:imam 25g' date='visok sam 198(sto je i najveci problem u ostavrenju moje zelje za voznjom nekog ozbiljnijeg motora).Studiram,do sad sam vozio neke skutere od 250cc i beverly od 500cc,ali mi je oduvek bila zelja da uzmem neki ozbiljniji super-sport bike.Kao sto sam i napisao u temi "motor za dvometrasa" razmisljao sam o cbr 600rr ili nekom slicnom bajku te kubikaze,mada mi ipak adrenalin pojuri kad pomislim na cbr1000rr,R1,gsx1000 k6...e sad ko ima isti "problem" sa visinom kao i ja i zna sta bi mi najvise odgovaralo,neka da par saveta,to bi mi dosta pomoglo u daljem izboru. [/quote']

E ovo je predstavljanje.

Pre svega, dobrodosao!

Sto se tice motora, ja bih na tvom mestu posle Beverlyja 500 ipak uzeo neku sportsku 600tku ili nesto slicno, mislim da ti je R klasa 1000 prejaka i preopasna, te da moze da te lako dovede u nezgodnu situaciju usled "nervoze" motora.

U pravu si!!Mozda je ipak 600-tka bolji izbor.Vidim da nova R6-ica ima sediste na 850mm,sto je ipak bolje nego na cbr600 gde je 820mm.Ne znam da li je Suzy600 k5 nesto veci ili mi samo tako deluje?

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

Ta visina sedišta je jako relativna stvar. JAKO je važno i na kojoj su visini nogostupi :? . Odstojanje pegova i sedišta tebe u stvari ''smešta'' ovako ili onako, zgrbljenog ili èuènutog :wink: Ah da, Dobrodošao visoki! Imao sam i ja taj problem...

Ta visina sedišta je jako relativna stvar. JAKO je važno i na kojoj su visini nogostupi :? . Odstojanje pegova i sedišta tebe u stvari ''smešta'' ovako ili onako' date=' zgrbljenog ili èuènutog :wink: Ah da, Dobrodošao visoki! Imao sam i ja taj problem...[/quote']

Tacno tako,znam i sam da nadjem visinu sedista pojedinih modela,ali me interesovalo iz prve ruke sta ljudi od 2m mogu da voze,tj. koja ima machina bolje "lezi" na tu visinu,da ne izgledaju smesno(kao ja na Ducati monsteru :oops: :twisted: )

• Svrati ponekad, 276 postova
  • Motocikl: DR 650

Dobrodosao :biker:

Sa tvojom visinom najvise ce ti odgovarati ENDURO, svaki noviji supersport bice ti premali :wink:(sto ne znaci da ti nece odgovarati u voznji, nego pre svega vizuelno)

Dobrodosao :biker:

Sa tvojom visinom najvise ce ti odgovarati ENDURO' date=' svaki noviji supersport bice ti premali :wink:(sto ne znaci da ti nece odgovarati u voznji, nego pre svega vizuelno)[/quote']

jbg,verovatno si u pravu za enduro,ali supersport mi je ipak nesto posebno,uvek sam sanjario da vozim cbr1000rr ili agustinu 1000-ku uhhhhh :wink:

Ne znam dal' bi mi novi zzr600 odgovarao?Ima li visokih bajkera na njemu 8)8)

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja