pedjazz 453 Napisano Novembar 26, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan Trazio sam po oglasima,ali nista. Ima za Bandita,Fazera,i svasta nesto ali za YZF nisam nasao. Da li je neko vidjao Thundercat sa bocnim koferima,i ima li neko savet kako da nabavim nosace i odgovarajuce kofere. Na potoru imam Givi topcase. Promenio Novembar 26, 2023 član pedjazz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 77 Napisano Novembar 28, 2023 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja wing rack 2, pa prilagodi samo noseće šipke. 150e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 225 Napisano Novembar 28, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan WG za mene najlesi nosaci ikada i bas kvalitetni, a ukoliko ti se ovo ne dopada @seba011 moze da ti naprvi kako god da zelis. Nekada davno na mom TDMu Promenio Novembar 28, 2023 član feelgod 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 453 Napisano Decembar 11, 2023 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja wing rack 2, pa prilagodi samo noseće šipke. 150e Kakva bi trebala prepravka da bi se ovi prilagodili? Ili ima na samom nosacu neko podesavanje?Послато са SM-A127F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...