Jump to content

Moto Zajednica

за све постоји први пут

Recommended Posts

• U prolazu, 10 postova

Мислим да ми је ово прво представљање на неком форуму. Марко, 45год, заљубљен у мотоцикле од раног детињства, мислим да су ту “болест” пренели Отац и Ујак, која је тињала до прве адекватне финансиске могућности и куповину првог мотоцикла Хонда 1100хх… Све вас од срца поздрављам и желим вам да вас Анђели чувају!

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Sviđa mi se 8

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Solo Rider, 3075 postova
  • Motocikl: Yamaha FJR 1300 A

Dobro došao. Pravo izbor motora.Nikad nisam voleo te postepene varijante....i ja sam odma' seo na 750 ccm. Pamet u glavu, suvi putevi i p.čke vlažne ;)

• Sviđa mi se 5

• Drug član, 1086 postova
  • Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020'

Uf brate. Veoma jak izbor prvog motora.
Nije problem kada si početnik već kada misliš da si postao znalac i kreneš da se opuštaš. A to nikada ne treba da se dogodi, uvek se ima šta novo naućiti i obnoviti.

Ja sam se posle 10 godina sa 1200cc vratio na 650... Zbog moje lude glave prvenstveno...

Jeste većina u glavi, ali ima dosta toga i u motoru. Kakav motor imaš, tako voziš, i tu nema rasprave da nije tako, to je pokazalo moje iskustvo.

Srećni putevi i pamet u glavu...

I da, voleo bih da čujem kako je izbor pao na XX kao prvi motor i kakvi su ti dalji planovi sa njim? Travel, ili showoff?

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока

• Sviđa mi se 3

• Drug član, 773 postova
  • Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon.
pre 45 minuta, BaneVuk58 je napisao:

Dobro došao. Pravo izbor motora.Nikad nisam voleo te postepene varijante....i ja sam odma' seo na 750 ccm. Pamet u glavu, suvi putevi i p.čke vlažne ;)

Dobro Banini, svi znamo da si expert da jake motore vozis ko da su 125ice...:popovanje:

• Sviđa mi se 2
  • Haha 1

• U prolazu, 10 postova
Uf brate. Veoma jak izbor prvog motora.
Nije problem kada si početnik već kada misliš da si postao znalac i kreneš da se opuštaš. A to nikada ne treba da se dogodi, uvek se ima šta novo naućiti i obnoviti.

Ja sam se posle 10 godina sa 1200cc vratio na 650... Zbog moje lude glave prvenstveno...

Jeste većina u glavi, ali ima dosta toga i u motoru. Kakav motor imaš, tako voziš, i tu nema rasprave da nije tako, to je pokazalo moje iskustvo.

Srećni putevi i pamet u glavu...

I da, voleo bih da čujem kako je izbor pao na XX kao prvi motor i kakvi su ti dalji planovi sa njim? Travel, ili showoff?

Мислим да си у праву, све је у нама (тј.нашој глави), не бих препоручио млађима да узимају такав мотоцикл за први… Мени није било велико искушење да возим лудо пошто, пре свега имам породицу и довољно ми је да се једноставно возим да бих уживао…
Путовао сам са њим по Србији, Црној Гори и Републици Српској, Бугарској,…и по граду кад год могу…
Избор је пао на хх, неких 12 год. пре него што сам га купио, пробао сам игром случаја хх… То је изгледало овако: у глави “пази да га не дигнеш на точак”, прва лагано, друга скоро пун гас, па још један круг, прва-друга лагано, трећа пун гас… осећај: као да ме неко залепио на васионски брод стар ворса и убрзао на максимум а ја само ту седим и не контролишем ништа… И то је то… после око 12год. морао је да буде хх…

• Drug član, 1086 postova
  • Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020'

Мислим да си у праву, све је у нама (тј.нашој глави), не бих препоручио млађима да узимају такав мотоцикл за први… Мени није било велико искушење да возим лудо пошто, пре свега имам породицу и довољно ми је да се једноставно возим да бих уживао…
Путовао сам са њим по Србији, Црној Гори и Републици Српској, Бугарској,…и по граду кад год могу…
Избор је пао на хх, неких 12 год. пре него што сам га купио, пробао сам игром случаја хх… То је изгледало овако: у глави “пази да га не дигнеш на точак”, прва лагано, друга скоро пун гас, па још један круг, прва-друга лагано, трећа пун гас… осећај: као да ме неко залепио на васионски брод стар ворса и убрзао на максимум а ја само ту седим и не контролишем ништа… И то је то… после око 12год. морао је да буде хх…
Ovu emociju potpuno razumem!

Tako sam ja isto kliknuo pre 20 godina ali sa stromom

• Sviđa mi se 1

• Solo Rider, 3075 postova
  • Motocikl: Yamaha FJR 1300 A
Pre 8 sati, Bole37 je napisao:

Dobro Banini, svi znamo da si expert da jake motore vozis ko da su 125ice...:popovanje:

Jbg ......sve u skladu sa godinama.....ali opet uspem da stignem...i uteknem. Koliko će trajati videćemo.Nema predaje. Smrt fašizmu, sloboda narodu ;)

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

• U prolazu, 7 postova
  • Motocikl: Honda Africa
Pre 20 sati, Marko.B.Milosevic je napisao:

Мислим да ми је ово прво представљање на неком форуму. Марко, 45год, заљубљен у мотоцикле од раног детињства, мислим да су ту “болест” пренели Отац и Ујак, која је тињала до прве адекватне финансиске могућности и куповину првог мотоцикла Хонда 1100хх… Све вас од срца поздрављам и желим вам да вас Анђели чувају!

Sent from my iPhone using Tapatalk

I ja sam takodje nov...Dobrodosao :-)

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja