Marko.B.Milosevic 55 Napisano Novembar 24, 2023 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Мислим да ми је ово прво представљање на неком форуму. Марко, 45год, заљубљен у мотоцикле од раног детињства, мислим да су ту “болест” пренели Отац и Ујак, која је тињала до прве адекватне финансиске могућности и куповину првог мотоцикла Хонда 1100хх… Све вас од срца поздрављам и желим вам да вас Анђели чувају! Sent from my iPhone using Tapatalk 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7978 Napisano Novembar 24, 2023 Drug član, 2107 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 796 Napisano Novembar 24, 2023 Zainteresovan, 773 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao. Da li je 1100XX tvoj prvi motor? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko.B.Milosevic 55 Napisano Novembar 24, 2023 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao. Da li je 1100XX tvoj prvi motor?Да… али сам имао 38 год…Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1566 Napisano Novembar 24, 2023 Zainteresovan, 425 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9594 Napisano Novembar 24, 2023 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! Svaka čast za izbor prvog motora... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Novembar 24, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7676 Napisano Novembar 24, 2023 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao. Pravo izbor motora.Nikad nisam voleo te postepene varijante....i ja sam odma' seo na 750 ccm. Pamet u glavu, suvi putevi i p.čke vlažne 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivchaNB 505 Napisano Novembar 24, 2023 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Pantheon Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1512 Napisano Novembar 24, 2023 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Uf brate. Veoma jak izbor prvog motora.Nije problem kada si početnik već kada misliš da si postao znalac i kreneš da se opuštaš. A to nikada ne treba da se dogodi, uvek se ima šta novo naućiti i obnoviti.Ja sam se posle 10 godina sa 1200cc vratio na 650... Zbog moje lude glave prvenstveno...Jeste većina u glavi, ali ima dosta toga i u motoru. Kakav motor imaš, tako voziš, i tu nema rasprave da nije tako, to je pokazalo moje iskustvo.Srećni putevi i pamet u glavu...I da, voleo bih da čujem kako je izbor pao na XX kao prvi motor i kakvi su ti dalji planovi sa njim? Travel, ili showoff?Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5010 Napisano Novembar 24, 2023 Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan pre 45 minuta, BaneVuk58 je napisao: Dobro došao. Pravo izbor motora.Nikad nisam voleo te postepene varijante....i ja sam odma' seo na 750 ccm. Pamet u glavu, suvi putevi i p.čke vlažne Dobro Banini, svi znamo da si expert da jake motore vozis ko da su 125ice... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko.B.Milosevic 55 Napisano Novembar 24, 2023 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uf brate. Veoma jak izbor prvog motora.Nije problem kada si početnik već kada misliš da si postao znalac i kreneš da se opuštaš. A to nikada ne treba da se dogodi, uvek se ima šta novo naućiti i obnoviti.Ja sam se posle 10 godina sa 1200cc vratio na 650... Zbog moje lude glave prvenstveno...Jeste većina u glavi, ali ima dosta toga i u motoru. Kakav motor imaš, tako voziš, i tu nema rasprave da nije tako, to je pokazalo moje iskustvo.Srećni putevi i pamet u glavu...I da, voleo bih da čujem kako je izbor pao na XX kao prvi motor i kakvi su ti dalji planovi sa njim? Travel, ili showoff?Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу ТапатокаМислим да си у праву, све је у нама (тј.нашој глави), не бих препоручио млађима да узимају такав мотоцикл за први… Мени није било велико искушење да возим лудо пошто, пре свега имам породицу и довољно ми је да се једноставно возим да бих уживао…Путовао сам са њим по Србији, Црној Гори и Републици Српској, Бугарској,…и по граду кад год могу… Избор је пао на хх, неких 12 год. пре него што сам га купио, пробао сам игром случаја хх… То је изгледало овако: у глави “пази да га не дигнеш на точак”, прва лагано, друга скоро пун гас, па још један круг, прва-друга лагано, трећа пун гас… осећај: као да ме неко залепио на васионски брод стар ворса и убрзао на максимум а ја само ту седим и не контролишем ништа… И то је то… после око 12год. морао је да буде хх… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8228 Napisano Novembar 24, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1512 Napisano Novembar 25, 2023 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Мислим да си у праву, све је у нама (тј.нашој глави), не бих препоручио млађима да узимају такав мотоцикл за први… Мени није било велико искушење да возим лудо пошто, пре свега имам породицу и довољно ми је да се једноставно возим да бих уживао…Путовао сам са њим по Србији, Црној Гори и Републици Српској, Бугарској,…и по граду кад год могу… Избор је пао на хх, неких 12 год. пре него што сам га купио, пробао сам игром случаја хх… То је изгледало овако: у глави “пази да га не дигнеш на точак”, прва лагано, друга скоро пун гас, па још један круг, прва-друга лагано, трећа пун гас… осећај: као да ме неко залепио на васионски брод стар ворса и убрзао на максимум а ја само ту седим и не контролишем ништа… И то је то… после око 12год. морао је да буде хх… Ovu emociju potpuno razumem!Tako sam ja isto kliknuo pre 20 godina ali sa stromom Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7676 Napisano Novembar 25, 2023 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Bole37 je napisao: Dobro Banini, svi znamo da si expert da jake motore vozis ko da su 125ice... Jbg ......sve u skladu sa godinama.....ali opet uspem da stignem...i uteknem. Koliko će trajati videćemo.Nema predaje. Smrt fašizmu, sloboda narodu 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7978 Napisano Novembar 25, 2023 Drug član, 2107 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, BaneVuk58 je napisao: .Nema predaje. Smrt fašizmu, sloboda narodu A živela Srbija.........ništa. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7676 Napisano Novembar 25, 2023 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, gebee&co je napisao: A živela Srbija.........ništa. Kakav neoprostiv propust 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrwolf 9 Napisano Novembar 25, 2023 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, Marko.B.Milosevic je napisao: Мислим да ми је ово прво представљање на неком форуму. Марко, 45год, заљубљен у мотоцикле од раног детињства, мислим да су ту “болест” пренели Отац и Ујак, која је тињала до прве адекватне финансиске могућности и куповину првог мотоцикла Хонда 1100хх… Све вас од срца поздрављам и желим вам да вас Анђели чувају! Sent from my iPhone using Tapatalk I ja sam takodje nov...Dobrodosao :-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6151 Napisano Novembar 25, 2023 Drug član, 1771 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam dosli Marko i mrwolf 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...