Lukac 1203 Napisano Novembar 18, 2023 onaj koji oblikuje, 340 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Uvezena je letos preko Tehnodroma,faktura je na moje ime, uradjen je i tehnicki-vazi do 4 .12. Igrom slucaja mali GSF650, oglasavao sam ga i na forumu, sam menjao sa prijateljem za FJR1300 gen 1, vijam ga od prosle godine, tako da imamo motor za leto (sto je najvaznije,zar ne), pa Magna ide na dobos. Uzeta je od vlasnika vozena , nije uzeta sa placa, stavljene nove gume, gel akumulator, uradjeni svi servisi, teflonska creva na kocnicama, jos originalno sediste. Osim velikog servisa, ispolirani su svi alu delovi, na motoru je sve originalno, cak i ruzni fabricki volan.Ovo mi je druga 1100c i uvek me odusevi brutalna snaga v4 agegata sa skoro 100ks. Magne uglavnom kupuju ljubitelji i oni koji cene ovaj spoj custom i sportskog motora. Za ostale info mozete me zvati na 0649760896 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1203 Napisano Novembar 18, 2023 (promenjeno) onaj koji oblikuje, 340 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Novembar 18, 2023 član Lukac 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1203 Napisano Novembar 18, 2023 (promenjeno) onaj koji oblikuje, 340 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Novembar 18, 2023 član Lukac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2868 Napisano Novembar 20, 2023 Drug član, 1153 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Hajde spusti malo cenu, evo da se nađemo na 60.000,- i ti da platiš registraciju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1203 Napisano Novembar 21, 2023 (promenjeno) onaj koji oblikuje, 340 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Prodaje moj prijatelj za 60000din Orion Oziris lep kineski skuter 250ccm i registrovan jos, eto ti sanse za dobru kupovinu. Hvala ti inace zaboravih cena za Magnu je 2590e, a evo i novih cena za neupucene: placena tamo (u evrima koji je slabiji od franka) 1150, 540 e carina i porezi sa amss-po novom, 350e prevoz . Plus ulje , filteri, svecice, dve nove gume, gel akumulator i poliranje kod radeta u Uzicu 7000din, skup nam je sport a ove veterane sto ja volim kolju na carini i na homologacijama, itd itd, pozz svim ljubiteljima starudije. Promenio Novembar 22, 2023 član Lukac 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1203 Napisano Novembar 21, 2023 (promenjeno) onaj koji oblikuje, 340 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Novembar 21, 2023 član Lukac 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 5916 Napisano Novembar 21, 2023 Drug član, 4086 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Honda je strašna.Buraz jamija jednu 750ccm, lakiranje, poliranje, ful tretman.Enoje ko nova….. Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pingvin37 4836 Napisano Novembar 22, 2023 Drug član, 1387 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor. Ko polira motor ljudi? Dugo sam trazio na forumu nekoga ko pristojnoj ceni pere i dobro polira motor i time se bavi, a tih 7000 rsd sto je gore napisano mi zvuci ok cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1203 Napisano Novembar 22, 2023 onaj koji oblikuje, 340 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Rade iz Uzica, divan covek i odlican majstor, pusti mi PP, pa cu ti poslati tel i adresu.Moras sve sto je za poliranje skinuti i lepo spakovati. Ja imam masinu sa nosacima od 1,5kw, sa filcom za poliranje al je to krvav posao sav se usvinjis. Inace filc za poliranje i dve paste (kobasice), kostaju u DIA-cbn firmi oko 140e, ali traju dugo. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...