Boban EN 560 Napisano Novembar 16, 2023 Pažljivo prati, 642 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan U odličnom stanju. Tel: 0643333447 cena 500€ https://www.kupujemprodajem.com/motocikli-oprema-i-delovi/odeca/bmw-rally-odelo/oglas/159588889 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 77 Napisano Novembar 20, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan Bio danas sa komšom , odelo zaista u dobrom stanju ali ne odgovara mu veličina - Boban više nego korektan i kolegijalan..! Promenio Novembar 20, 2023 član vladabajker Gramatika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 560 Napisano Novembar 21, 2023 Pažljivo prati, 642 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Vlado Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 560 Napisano Decembar 29, 2023 Pažljivo prati, 642 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Da obnovimo https://www.kupujemprodajem.com/motocikli-oprema-i-delovi/odeca/bmw-rally-odelo/oglas/161380401 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 560 Napisano Februar 8, 2024 Pažljivo prati, 642 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Link ka novom oglasu. Kreće izgleda lepo vreme BMW Rally odelo - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM rally odelo jakna 54 pantalone 56. Ja sam visok nekih 190cm. Pantalone obucene dva tri puta bukvalno kao nove. Uz odelo idu gorotex postave i za jaknu i pantalone. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Februar 9, 2024 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Ko kupi mog gs-a taman se odelo slaže. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 560 Napisano Februar 9, 2024 Pažljivo prati, 642 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Eto imaju celu stvar u ponudi i mogu da dobiju neki popust na ceo komplet Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 560 Napisano Mart 15, 2024 Pažljivo prati, 642 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan BMW Rally odelo - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Rally odelo jakna 54 pantalone 56. Ja sam visok nekih 190cm. Pantalone obucene dva tri puta bukvalno kao nove. Uz odelo idu gorotex postave i za jaknu i pantalone. Cena kompleta... Da obnovim može pojedinačno za članove foruma i popust Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 560 Napisano April 5, 2024 Pažljivo prati, 642 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan BMW Rally odelo - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Rally odelo jakna 54 pantalone 56. Ja sam visok nekih 190cm. Pantalone obucene dva tri puta bukvalno kao nove. Uz odelo idu gorotex postave i za jaknu i pantalone. Cena kompleta... krenulo lepo vreme Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 560 Napisano Maj 16, 2024 Pažljivo prati, 642 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan BMW Rally odelo - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Rally odelo jakna 54 pantalone 56. Ja sam visok nekih 190cm (na slici 1). Pantalone obucene dva tri puta bukvalno kao nove. Uz odelo idu gorotex postave i za jaknu i pantalone. Moguca... Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...