Jump to content

Moto Zajednica

Candy CS4 1272D3/2-S

Recommended Posts

• BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova
  • Motocikl: Honda X-ADV 750

Jel treba nekom mašina iz naslova za delove? Vizuelno skoro kao nova, stara 4g, nažalost stavili smo nov grejač pre 5-6 dana, i odu joj ležajevi/lageri pre 2 dana. Žena je već počela da ujeda jer popravka traje 5-7 dana a veša već ima goooomila, pa sam danas kupio drugu mašinu. Dva različita servisa kažu da je popravka 100€. Voleo bih da izvučem makar te 4000 od grejača.

0640002242

image.jpg

IMG-3021.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Top, ja sam na Voždovcu u V. Ilića prekoputa Super Vera, na drugom spratu sam, bez lifta. Mogu ti pomoći ako nemaš koga da povedeš sa sobom da se spusti dole do kola. Lagano staje u gepek kad se spuste zadnja sedišta. Tako sam ja doneo novu u fabričkom pakovanju.

Cimni me na tel pa se dogovaramo. :)

• Sviđa mi se 2

• Zainteresovan, 494 postova

Ja imam istu, 5 godina garancije bilo, bukvalno zadnji dan garancije mi odu lezajevi skroz i grejac, ali stvarno zadnji dan pozovem servis, jave se, objasnim, kazu salju majstora za 5 dana i objasnim da mi sutradan istice garancija, rekose da nije problem. Majstor dosao, SVE zamenio, bubanj i sve, masina ko nova opet. Tako da ako nadjes garanciju ... 

Pre 1 sat, Boris_LION je napisao:

5 godina garancije bilo

Hehe.. bilo, mašina se selila dva puta, ti misliš da je neko razmišljao tada o garantnom listu :( 

• Drug član, 1004 postova
  • Motocikl: yamaha super tenere 1200
E jbg meni treba guma... 
I meni trebao motor da pravim kosačicu

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

• Ne silazi, 2322 postova
  • Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5
Pre 11 sati, Alexa90 je napisao:

Hehe.. bilo, mašina se selila dva puta, ti misliš da je neko razmišljao tada o garantnom listu :( 

Znači, nije puno prešla ?

:)

• Haha 1

• Drug član, 1175 postova
  • Motocikl: Uly
Pre 15 sati, Alexa90 je napisao:

...pa sam danas kupio drugu mašinu...

Aj sad kad je oglas odradio svoje, da malo off-ujemo - Šta si kupio i kako si odlučio? Kakva je ponuda trenutno...?

Mi imamo istu ovakvu i baš očekujem da rikne uskoro...

• Drug član, 1002 postova
  • Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1

Ja se nećkao Miele polovnu ili nova socijala. I na kraju preovlada nova, Gorenje WNPI84DBS. Odlepio sam gledam one veš mašine kao svemirske brodove. A tek što sam doživeo rodnu nevravnopravnost. Žena prodavac, ja nonšalantno ulazim i razgledam veš mašine. U najmanju ruku joj je prvi pristup bio u fazonu, dečko ovo je veš mašina, ovde su ti vrata da ubaciš veš. Valjda misli muško pa pojma nema :neznam: . A što se tiče proizvođača, frljaju se sa nazivima, sve neke ekonomsko tigraste začkoljice, nazivi da se čovek zapita jel ta pere veš ili to kad ubaciš izađu nove farke. I okreni obrni naša stara Miele od pre 20 god ima sve to :lol3:o živote. Al eto poručih novu. Jedni pljuju (z)gorenje drugi se kunu u njihove proizvode, kao u moto svetu sa Kawasakijem :lol3:E sad hoće li kawa poslužiti za pranje gaća ili ću na suzuki okretati gaće sa kontra strane vreme će pokazati. Poručena pa šta joj bog da. Candy koga god znam imao loša iskustva i to mi je baš zapalo za oko da je loša kupovina. Osim Miele i Bosch sve ostalo je to tu negde.

• Sviđa mi se 1
  • Haha 1

• ODUSTO OD DIJETE, 2643 postova
  • Motocikl: GSX650F & NMAX155

Moja stara je slična ovoj tvojoj.

Ja zadovoljan sa Gorenjem, po meni odličan odnos cena/kvalitet, garancija 5godina.

Veš mašinu koristimo dugo, istekla garancija. Ja promenio kaiš i ove godine četkice na motoru.

To je sve od kvarova unazad, koliko se sećam, 10 tak godina.

Njihova sušilica, isto godište, u garanciji bio neki sitan kvar - elektronika.

Ugradna rerna isto radi 7-8 godina, bez problema.

Ugradna ploča - crklo jedno polje, istekla garancija. Žena nije htela popravku i kupili novu.

Da napomenem da moji baš koriste sve kućne aparate, baš dosta.

Promenio član ZEMZEM

• Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 351 postova

Samo da kazem da je Gorenje Kineski.

I ja imam Gorenje ves masinu (koja je zamenila staru isto Gorenje ali je ta bila Slovenacka) i mikrotalasnu i kombinovani frizider sve su noviji uredjaji to jest Kineski Gorenje.

Pre 6 sati, PremieRacing je napisao:

Aj sad kad je oglas odradio svoje, da malo off-ujemo - Šta si kupio i kako si odlučio? Kakva je ponuda trenutno...?

Mi imamo istu ovakvu i baš očekujem da rikne uskoro...

Evo ovu :D

RS.GORENJE.COM

Mašina za pranje veša | WNEI74SBS | Mašine za pranje veša

Ponuda je bogata, meni je problem što imam malo kupatilo i malo mesta za mašinu, ovih “skraćenih” nema puno da se birka..

Žena je tu birala najviše, ja gledam samo baš da ne košta 70k, ona to zna oko tih programa, pa koliko struje troši, koliko decibela.. pokaza prstom na ovu i stvarno je dobra. Inverter se ne čuje bukvalno, spada u klasu B što se tiče potrošnje struje, za A klasu već mora da se izdvoji 70-110k, a to mi je mnogo sad bilo. Nama odgovara maksimalna dimenzija od 60x46cm, preko toga ne bismo mogli da otvorimo vrata od lavaboa :D

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja