Boban EN 542 Napisano Novembar 4, 2023 (promenjeno) Pažljivo prati, 624 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem komunikator iz naslova. Montiran u kacigu al mi ne odgovara kaciga i glava nisu bas kompatibilne za ovu varijantu. Stoji vec neko vreme u ormaru potpuno ispravan kao nov. Model je sa displejom. Cena 50€ Tel: 0643333447 Promenio Novembar 4, 2023 član Boban EN Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 542 Napisano Decembar 29, 2023 Pažljivo prati, 624 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 513 Napisano Decembar 29, 2023 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Odlican model i smem se usuditi reci da je nadmasio i bolje da ne kazem firmirane neke modele. Konkretan model imam u 3 moje kacige preko 4 gdine i zvuk na mikrofonu i slusalicam je fantastican.Postoji i model sa FM radiom ja imam samo jedan u ostale dve kacige je bez FM-a Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 542 Napisano Decembar 30, 2023 Pažljivo prati, 624 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Hvala @srbenda inače ovo je model sa FM i sa displejom može se reći da uopšte nije ni radio. Kada sam ga upalio posle prilično vremena baterija i dalje ok nije se ispraznila. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 447 Napisano Decembar 30, 2023 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Jedno mozda glupo pitanje, ali ja sa tim zaista nemam nikakvog iskustva: Kako radi slusanje muzika i/ili radio stanica preko toga? Moram imati posebno slusalice? Kako se to sve uparuje i konektuje uopste? Recimo, koji su benefiti toga ukoliko putujem sasvim sam? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 681 Napisano Decembar 30, 2023 Zainteresovan, 449 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Ćomi- said: Jedno mozda glupo pitanje, ali ja sa tim zaista nemam nikakvog iskustva: Kako radi slusanje muzika i/ili radio stanica preko toga? Moram imati posebno slusalice? Kako se to sve uparuje i konektuje uopste? Recimo, koji su benefiti toga ukoliko putujem sasvim sam? Slusalice se ugradjuju u kacigu na mesto predvidjeno za to,komunikaciju povezes preko BT sa telefonom,pustis muziku,javljas se na fon,slusas navigaciju... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 447 Napisano Decembar 30, 2023 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala veliko, znaci korisna je stvar. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 681 Napisano Decembar 30, 2023 Zainteresovan, 449 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Apsolutno,malo nervira sto mogu da te zovu,ali sve ostalo je po meni totalni benefit 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 542 Napisano Januar 8, 2024 Pažljivo prati, 624 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Otišla. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...