Grnja 32 Napisano Januar 29, 2009 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia leonardo 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu doci kao podrska ali kao sto sam napisao necu moci da dam krv jer spadam u onu grupu koja ne moze da daje krv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kliks 0 Napisano Januar 29, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim i ja, mnogo sam mastan ako to nije problem neka buše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoWW 0 Napisano Januar 29, 2009 U prolazu, 6 postova Lokacija: Klek Prijavi odgovor kao problematičan Jel to sigurno za astmu? Ako je tako onda ja necu moci da vam se pridruzim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 652 Napisano Januar 29, 2009 drkadzija, 1233 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Ma ti samo dodji a za astmu ćemo videti..... Update: verovatno neće biti tenda ispred zbog lošeg vremena i hladoće već ćemo se skupiti u holu Zavoda za Transvuziju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Januar 29, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, nazovite, ali mislim da astma bas nikakve veze nema sa mogucnoscu davajna krvi. Zutica i jos ponesto, ali astma ne..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1931 Napisano Januar 29, 2009 Drug član, 2881 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo Ubedio sam Darkmana da dodje do mene na kafu pa ga obradjujem za davanje krvi. Rezultat za po sata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Januar 29, 2009 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja vec drugi dan lezim kod kuce bolestan ki pas... radim od kuce koliko mogu.. kad sam toliko pri sebi... Nazalost znate sta to znaci... moju krv nece hteti uzeti... ali to ne znaci da necu doci da se vidimo i druzimo... Vidimo se u subotu ujutro!!! Pozdrav svima... ponosan sam sto ste se ovako lepo odazvali... i znam da ce nas biti daleko vise nego so je ovde prijavljeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnja 32 Napisano Januar 29, 2009 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia leonardo 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno zasto neko ne bi mogao da da krv kad se i onako ta krv preradjuje ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1931 Napisano Januar 29, 2009 Drug član, 2881 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Darkman neda krv boji se da ce pasti unesvest. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Januar 29, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Darkman neda krv boji se da ce pasti unesvest. Otmi mu odma! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Januar 29, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ili ga onesvesti odma', pa nece morati u subotu da pada u nesvest Salim se, ali bih samo da pohvalim sjajan odziv, svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 30, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za one lude koji će doći motorom, kafu pijemo u Fasionu u 8 sati... pa ko voli nek izvoli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Januar 30, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Darkman neda krv boji se da ce pasti unesvest. Pasces ti u nesvest kada ostanes bez tockova na Hondi... ;D Dobra vest, nista od najavljivanog snega za vikend! Ako opet ne promenu prognozu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Januar 30, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Kaze Jevta ako nastavis da eskiviras dobices jos koji ekser u gumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Januar 30, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan KLipove u tockove i eksere u gume... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Januar 30, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Za one lude koji će doći motorom, kafu pijemo u Fasionu u 8 sati... pa ko voli nek izvoli U 8 ????? :o 'si lud? Mislim da ćemo se videti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Januar 30, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Za one lude koji će doći motorom, kafu pijemo u Fasionu u 8 sati... pa ko voli nek izvoli Pa kome ja onda kuvam kafu i caj i cimam se sa termosima na motoru? ;D I meni je lakse da dodjem tamo i samo srknem.Kako hocete? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcek 1 Napisano Januar 30, 2009 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko dolazi s'ove moje strane Dunava? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Januar 30, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja dolazim u Fashion u 8 pa idem malo da radim.Pa ću naići oko 9.30 da krvarim pa se vraćam na posao.Pa posle dolazim u Fashion i ne vraćam se na posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Januar 30, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Jel zavod preko bazena u nastavku sajma prema poliklinici ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 30, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja dolazim u Fashion u 8 pa idem malo da radim.Pa ću naići oko 9.30 da krvarim pa se vraćam na posao.Pa posle dolazim u Fashion i ne vraćam se na posao. Pa ti bolje da prebaciš posao u Fashion... a mogli smo i davanje krvi tamo da organizujemo... samo da se Grof toga setio. Jamana skupimo se u Fashionu, popijemo kaf'cu pa idemo da krvarimo pa onda opet idemo na cugu... Po meni nemo da se zagrebavaš sas termosTATI, niti znamo ko će gde doći niti začim če da bidnu. Jel zavod preko bazena u nastavku sajma prema poliklinici ? Jes vala al' dođi u 8 na kaficu na bulevar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Januar 30, 2009 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kad iz Futoske skrenes prema sajmu, prodjes onaj mali semafor za pesake, pre same sledece raskrsnice sa leve strane se nalazi zavod. Ne mozes promasiti. Ako budes imao problem da nadjes 064/ 18 90 710 zvrcni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoWW 0 Napisano Januar 30, 2009 U prolazu, 6 postova Lokacija: Klek Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim i ja, odluceno je, mozda ce i prijateljica iz kluba doci samnom, znaci +1. Mogao bi i ja doci u taj lokal na kafu da se upoznamo. Jel taj lokal u blizini zavoda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Januar 30, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim i ja, odluceno je, mozda ce i prijateljica iz kluba doci samnom, znaci +1. Mogao bi i ja doci u taj lokal na kafu da se upoznamo. Jel taj lokal u blizini zavoda? Na bul.Oslobodjenja.Kad krenes od z. stanice prema mostu sa leve strane na polovini izmedju drugog i treceg semafora(racunajuci i prvi kod stanice) Videces motore! ;D Ondak u 08:00! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnja 32 Napisano Januar 30, 2009 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia leonardo 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu stici oko 08,15h u fashion, vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...