Jump to content

Moto Zajednica

PreCtavljanje

Recommended Posts

• U prolazu, 1 post
  • Motocikl: Honda CBF600s

Zdravo svima, ja sam do sada bio Uroš, a od sada hatch (sudeci po starijem bratu koji cesce predstavlja nikom sa foruma nego svojim imenom).

Polozio sam za A kategoriju pre nekih mesec dana i trenutno sam u potrazi za motorom tako da ako citate ovo i imate nesto sto odgovara opisu navedenom ispod znacilo bi mi da mi pustite link, kontakt, poruku itd...

Prva zelja bi mi bila CB500X, ako ne onda neki slican model, pitom, predvidiv, jeftin za odrzavanje i dobar za starijeg pocetnika (kad vec imam celu A ne moram bas kretati od 125cc). Neki "swiss army knife" tip motora, ni u cemu predobar ali da moze sve po malo, malo po gradu, malo van grada, malo off road... Takodje gledam i KLE500, NC700X, shvatate poentu. Naravno, ukoliko su u dobrom stanju, lepo odrzavani i imaju slican agregat, u obzir dolaze i naked, sport, touring motori.

Neki budzet bi bio 4 do 4.5 hiljade sto je otprilike cena ovih hondi na oglasima, naravno nece mi smetati da prodjem jeftinije.

• Sviđa mi se 7
  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja