Atorn 3751 Napisano Octobar 22, 2023 Drug član, 995 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Kupio u Pontisu, jednom obukao i to je to. Navikao sam na touring mash odeću, jbg. ove mi nisu legle. Dakle nove. Cena 6000 din. Moto pantalone Pontis WWW.PONTISMOTORI.COM RIPSTOP Ripstop je osnovni materijal od kojih su pantalone šivene. Zbog specifičnog načina... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3751 Napisano Septembar 10, 2024 Drug član, 995 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan I zaboravio sam da mi stoje u ormaru. Dakle nove, ali stvarno. 5000 din. I to je to. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3751 Napisano Septembar 12, 2024 Drug član, 995 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...