semza 59 Napisano Januar 22, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Posto se sezona polako priblizava pocetku a trebalo bi zamenuti staro za novo,interesuje me da li je neko imao iskustva sa ovom kacigom,nebi bilo lose i kad bi se znala cena za nju po kojoj se moze kupiti kod nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja1 2 Napisano Januar 22, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Posto se sezona polako priblizava pocetku a trebalo bi zamenuti staro za novo,interesuje me da li je neko imao iskustva sa ovom kacigom,nebi bilo lose i kad bi se znala cena za nju po kojoj se moze kupiti kod nas. Ta N750-VX je za pare koje kosta sasvim OK, ja mislim da se momentalno krece oko 11000-DIN. Kacika je od polikarbonata, ali za razliku od N311-VX ta N750-VX je mnogo bolja. Pazi, kolko para tolko muzike . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4775 Napisano Januar 22, 2009 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 3T-racing u Balosavi je zastupnik, pa pozocvi i pitaj. www.3t-racing.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Januar 22, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da nije popularna ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dex357 11 Napisano Januar 27, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan ja je imam odkad sam kupio i motor,negde oko godinu i malo vise,i meni deluje ok mada nisam ranije imao ni motor ni kacigu :-) tako da ti moje misljenje i nije toliko strucno,malo se cuje sum vetra i onaj usmerivac za vazduh mi se bas i ne svidja,vizir zna neki put da zamagli...inace je bila oko 150 evrica u 3T-Racing Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...