Alexandra995 5507 Napisano Septembar 9 Drug član, 1347 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, alexanto je napisao: ¸Želim da pohvalim preciznost, efikasnost, lak i brz dogovor i ekspresnu izradu. Saradjivaćemo dalje a fotke ću postaviti kad izlepim sve što imam u ovoj turi. Samo napred! Trudim se, hvala na ukazanom poverenju... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7829 Napisano Septembar 16 Drug član, 2624 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Da se zahvalim Aleksandri @snoopicsdesignshop i ovde. Ne samo što je prihvatila da uradi nalepnice vrlo brzo, jer su mi trebale hitno (moja greška što sam čekao zadnji trenutak), nego se i iscimala da me sretne na pola puta do Leskovca i lično mi ih preda Tako da je emtejac zasijao u punom sjaju na MT challenge-u na Zlatiboru Ja prezadovoljan, sve preporuke! 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 5507 Napisano Septembar 16 Drug član, 1347 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan @živke Brži smo i od brze pošte. Hvala na ukazanom poverenju! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...