Grasko.car 77 Napisano Octobar 20, 2023 GRASKO.N, 108 postova Lokacija: Bezanijska kosa Motocikl: BMW 650 CS- BIVŠA LJUBAV Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem Vespu PX 200, Uslov da je mehanički u dobrom stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2690 Napisano Octobar 22, 2023 Ne silazi, 4809 postova Prijavi odgovor kao problematičan Добра PX и среџена зна да кошта чак и 5000€.Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grasko.car 77 Napisano Octobar 22, 2023 GRASKO.N, 108 postova Lokacija: Bezanijska kosa Motocikl: BMW 650 CS- BIVŠA LJUBAV Prijavi odgovor kao problematičan Potreban mi je motor kao projekat. Iz tog razloga ne mora da bude u savršenom stanju, samo je bitno da je mehanički ok i da ima papire (što je verujte mi postao pravi problem). Limariju ću srediti kod prijatelja. Želim da je polako sredim po svom ukusu i da ostane u porodici još neko vreme. Već sam vozio PX 200- Zažalio kad sam je prodao Vozilo LML 150- Zažalio kad sam je prodao Vozio BMW 65 CS- Nisam zažalio :-) Shvatio sam da neću prelaziti mnogo km a da mi treba nešto ćime ću da se zanimam od Aprila do Oktobra i ponekad da izađem u vožnju i na kafu sa drugarima. Ako ima zainteresovanih ponuđača, javite novac je spreman. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6692 Napisano Octobar 22, 2023 Ne silazi, 6563 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Kao i kod mnogo čega drugog u moto svetu, vlasnicima je često preče da nakinđure sprave..umesto da ulažu u ispravnost. Da ne dužim...Vespa je super i jako je volim, čak i sasvim solidno poznajem....stoga, preporučujem da se ne uzdaš u priču, već da motor svakako pretreseš pre ugradnje u ram. Mašina je u principu jednostavna, ali zajebana za popravke....zato se to lepo napravi jedared ljudski...i voziš se do kraja sveta i nazad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1718 Napisano Octobar 22, 2023 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam link drugaru koji ima bas to sto trazis, ali je totalno iskulirao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...