Jump to content

Moto Zajednica

Yamaha dragstar 650, danas se uselila :D

Recommended Posts

• U prolazu, 23 postova
  • Motocikl: Yamaha XVS 650 Dragstar

Pozdrav drugari, pa da vam se pohvalim:lol: danas kupio Dragstar-a 650 i prvi utisak posle Virago 535 je wow:moto3: kao sa magarca na konja! Ne bih da omalovazavam viragicu, ukusi su razliciti;) ali.... meni je dragstar legla ko budali samar:vutra:

IMG_0360.jpg

IMG_0361.jpg

IMG_0362.jpg

• Sviđa mi se 22
  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 295 postova
  • Motocikl: Triumph sprint 900 Kawasaki Z500, Triton 650 Gilera 500 LTE 1938g.

Proveri koliko karadan ima lufta u spojničkoj čauri,bliže diferencijalu,uhvati rukom,i probaj da rotiraš!

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 23 postova
9 hours ago, triton said:

Proveri koliko karadan ima lufta u spojničkoj čauri,bliže diferencijalu,uhvati rukom,i probaj da rotiraš!

Proverio sam... ima sasvim malo, cak se i ne oseti. U cemu je stos kod tog lufta?:stabre: Kad ga bude bilo sta ciniti?

• Svrati ponekad, 295 postova
  • Motocikl: Triumph sprint 900 Kawasaki Z500, Triton 650 Gilera 500 LTE 1938g.
1 hour ago, Donsaiko said:

Proverio sam... ima sasvim malo, cak se i ne oseti. U cemu je stos kod tog lufta?:stabre: Kad ga bude bilo sta ciniti?

Treba je povremeno podmazati kvalitetnom mascu,zadnji tocak se vadi zajedno sa kardanom i diferencijalim,a caura je u poklopcu gde ulazi kardan,kosta oko 25 eura,a kad crkne,ostao si na putu,menjao sam ih mnogo puta,dok se u okolini vozilo nekoliko primeraka.

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 23 postova
2 hours ago, triton said:

Treba je povremeno podmazati kvalitetnom mascu,zadnji tocak se vadi zajedno sa kardanom i diferencijalim,a caura je u poklopcu gde ulazi kardan,kosta oko 25 eura,a kad crkne,ostao si na putu,menjao sam ih mnogo puta,dok se u okolini vozilo nekoliko primeraka.

Vazi Triton, provericu i podmazacu. Hvala na savetu :takoje: mislim da cu morati lamelu da menjam. Kvacilo hvata skroz na kraju iako je sajla otpustena...:/

• Zainteresovan, 677 postova
  • Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650

Ja sam 2018-te hteo da kupim DragStar 650 Classic od prvog  vlasnika, 2004 godište, 12.000km u salonskom stanju. Tražio je 4.700 EUR i toliko sam mu ponudio. Jedini uslov koji sam imao je bio da dođe motorom do Beograda da ga pre kupovine pregledam u Plattneru, o mom trošku naravno. Uz to sam mu ponudio da mu pokrijem troškove puta i odvedem ga usput negde na ručak ovde. On nije pristao, jer navodno nije imao vremena. Ja odustao od kupovine, jbg. Još uvek mi bude krivo kad se setim cele situacije. Sačuvao sam čak i fotografije motora, pa evo jedne ispod:

received_10154818745189364.thumb.jpeg.9fab854f579f18de80400be2f3c4c524.jpeg

@Donsaiko meni je crni Dragstar uvek bio favorit ali i sivi je prelep. Čestitke za kupovinu i neka te odveze svuda kuda poželiš da ideš!

Promenio član Urban Rider
  • Sviđa mi se 3

• U prolazu, 23 postova
1 hour ago, Urban Rider said:

Ja sam 2018-te hteo da kupim DragStar 650 Classic od prvog  vlasnika, 2004 godište, 12.000km u salonskom stanju. Tražio je 4.700 EUR i toliko sam mu ponudio. Jedini uslov koji sam imao je bio da dođe motorom do Beograda da ga pre kupovine pregledam u Plattneru, o mom trošku naravno. Uz to sam mu ponudio da mu pokrijem troškove puta i odvedem ga usput negde na ručak ovde. On nije pristao, jer navodno nije imao vremena. Ja odustao od kupovine, jbg. Još uvek mi bude krivo kad se setim cele situacije. Sačuvao sam čak i fotografije motora, pa evo jedne ispod:

received_10154818745189364.thumb.jpeg.9fab854f579f18de80400be2f3c4c524.jpeg

@Donsaiko meni je crni Dragstar uvek bio favorit ali i sivi je prelep. Čestitke za kupovinu i neka te odveze svuda kuda poželiš da ideš!

Hvala brate! :Golub:Uh kako je lep! Meni je ta klasik bila oduvek lepsa, ali sada mislim da je svejedno, od kako sam uzeo ovu. Ova moja je iz SvaJcarske stigla, 37000 km na satu, 2005-to godiste u top stanju! Dobio sam i fabricki alat uz nju ne otvaran i neupotrebljen. Meni se kod ovih kruzerica najvise svidja sto su cilindri crni u kombinaciji sa hromiranim detaljima. Mislim da se to recima ne moze opisati, ta ljubav prema odredjenim tipovima motora. Ili ih volis, ili ih ne volis... trece nema:jee:BTW oko boja se slazem sa tobom... Crna i siva:care: Ima jedna na oglasima zlatne boje, ne deluje mi lose, lepa je... pa eto, ako imas volje i ono suskavo njesra, skokni i pogledaj... Mislim da je u Sajkasu ta dragstar.

• Sviđa mi se 1

• Zainteresovan, 677 postova
  • Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650

@Donsaiko Rado, ali bi se žena razvela od mene ako bih imao još jedan motor u garaži XD Uz to, ne odgovara mi položaj sedenja na kruzerima zbog problema sa leđima, i delimično sam zbog toga sam zamenio Meteor za Interceptora.

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 23 postova

@Urban Rider oh, e jbg... da, to je problem... zao mi je.. Mozda i bolje sto ga nisi uzeo, ali 12000km jbt, to novo bilo! A ti Royal Enfield su meni bas bas lepi... retro dizajn. Kako te sluzi? Zadovoljan si?

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 23 postova
35 minutes ago, kockica55 said:

A ja ovaj moj redovno zalivam u nadi da ce da poraste na 650 :)

viber_image_2023-10-17_12-18-11-172.jpg

hahaha nasmeja me:lol: dobar si:sampion: lep je, koju god kubikazu imao :) kako te sluzi? Jel ides na duzim voznjama sa njim?

• Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 123 postova
  • Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250

Malo dete , ludacko radno vreme , vozim se po kraju . Msm da komsiluk u cudu gleda ludaka obucenog od glave do pete koji se sprema ispred kuce i onda se za sat vremena vraca . Odem do placa 100 km da obidjem popijem kafu i nazad kad stignem i to je to dok ne ustalimo u vrticu a onda ce prepodne da bude moje :na_glavi:
Super me sluzi za 3 god samo sajla kvacila ali to sam sredio za cas malom privredom mada sam porucio odmah i novu original u Yamahi ( eno je za rezervu u garazi ) i naravno ulje filteri .. 
Muku sam imao oko guma jer nisu bas standarne dimenzije ali i to sam resio proletos 

• Sviđa mi se 2

• Zainteresovan, 185 postova
  • Motocikl: F800GS

Lepp, lepp nema sta. Da te lepo sluzi.. ja sam ga probao ali mi nije lego, nekako mi korman ogroman, jedva sam ga dohvatio kad rasirim ruke :lol3:mali sam,jbg :oda2: 

Samo neke auspuhe da nabavis i naslon za ledja

• Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 123 postova
  • Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250

Sad ide hladno vreme taman evo ti jedan sajt da gledas sta sve ima da se namontira na masinu 

WWW.HEPCO-BECKER.DE

❎ Motorcycle accessories ❎⧚ Many items are immediately available in the shop ✓ Shipping possible to many countries ✓ Inexpensive and delivered quickly ✓

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 23 postova
16 hours ago, kockica55 said:

Malo dete , ludacko radno vreme , vozim se po kraju . Msm da komsiluk u cudu gleda ludaka obucenog od glave do pete koji se sprema ispred kuce i onda se za sat vremena vraca . Odem do placa 100 km da obidjem popijem kafu i nazad kad stignem i to je to dok ne ustalimo u vrticu a onda ce prepodne da bude moje :na_glavi:
Super me sluzi za 3 god samo sajla kvacila ali to sam sredio za cas malom privredom mada sam porucio odmah i novu original u Yamahi ( eno je za rezervu u garazi ) i naravno ulje filteri .. 
Muku sam imao oko guma jer nisu bas standarne dimenzije ali i to sam resio proletos 

neka gledaju, ko im klacka koske :D neka se ti nama lepo obuci, niikad se ne zna sta se krije iza coska:ph34r: jbg, i virago ima isti problem sa gumama... ne mozes upariti nikako i kupiti ono sto ti se svidja, nego ono sta ima... a te delove mogu i kod nas da se porucuju? u Yamahinom predstavnistvu? Mislim na ostale delove... tipa kocione plocice, ulja, filtera. Ili nedao Bog nesto malo ozbiljnije??

a onaj sajt prava pijavica za evrice:lol: ima lepe stvari, sto sam mogao da vidim na "blic" :) 

Promenio član Donsaiko

• U prolazu, 23 postova
15 hours ago, Vitez Koja said:

Lepp, lepp nema sta. Da te lepo sluzi.. ja sam ga probao ali mi nije lego, nekako mi korman ogroman, jedva sam ga dohvatio kad rasirim ruke :lol3:mali sam,jbg :oda2: 

Samo neke auspuhe da nabavis i naslon za ledja

haha hvala drug... ima onih chopera ako si video sa malenim kormanom, ko od decijeg bicikla :lol: stavis to i gas. Pa auspuhe da budem iskren ne bi dirao, uvek sam voleo cistu fabriku. Videcemo, zdravlje samo da nas posluzi.. Nemam saputnicu, nemam koga da vozim pozadi:vutra: sloboda:moto3:

• Zainteresovan, 185 postova
  • Motocikl: F800GS
13 minutes ago, Donsaiko said:

haha hvala drug... ima onih chopera ako si video sa malenim kormanom, ko od decijeg bicikla :lol: stavis to i gas. Pa auspuhe da budem iskren ne bi dirao, uvek sam voleo cistu fabriku. Videcemo, zdravlje samo da nas posluzi.. Nemam saputnicu, nemam koga da vozim pozadi:vutra: sloboda:moto3:

Vozio sam LTD on bi bio taman za moju "visinu" :D brat ima takav coper i kad je stavio topove, ono se cuje bolesno! Ali mozes da pokupis neku usput, pa da ne ispadne hahah :oda2:

• U prolazu, 23 postova
9 minutes ago, Vitez Koja said:

Vozio sam LTD on bi bio taman za moju "visinu" :D brat ima takav coper i kad je stavio topove, ono se cuje bolesno! Ali mozes da pokupis neku usput, pa da ne ispadne hahah :oda2:

Meni je lep LTD, inace oldtimer je moja strast.... joj da, cuje se bruka dobro... jos ono kad ti ustrese unutrasnje organe... neka njega za sad ovako, pa cemo videti za dalje. 

moze ona da se vozi jedino u ovoj poziciji :D 

download.jpg

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja