Lukac 1354 Napisano Octobar 15, 2023 (promenjeno) onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Suzanu, 2007god ,62000km, vodi se na mene, nije registrovan- ako se ne proda registrovacu ga na prolece.Nema nista od opreme (sve sam skinuo, posto i meni skidaju kad kupujem), agregat lepo radi, ima Scorpion sa db kilerom. Ne bih puno pisao, koga zanima nek zovne. Cena 3200e, Lukac 063 339530. Pokusao bih zamenu za skuter sa velikim tockovima 150-250ccm uz doplatu- ne kinez, pa ako ima neko normalan nek da ponudu. Promenio Octobar 15, 2023 član Lukac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1354 Napisano Octobar 15, 2023 (promenjeno) onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Octobar 15, 2023 član Lukac 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5607 Napisano Octobar 15, 2023 Drug član, 839 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravile te Vrlinicka, Tanja i Milica bivse koleginice... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1354 Napisano Octobar 17, 2023 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1354 Napisano Octobar 24, 2023 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Motor moze da se proda i na par rata (nije mi frka), naravno mogu malo da korigujem cenu.Na oglasima je jedino moj sa novim agregatom, ostalo su uglavnom uljare i to sa sumanutim ciframa.Ne smem ni da pominjem kakve skutere su mi nudili uz neke smesne doplate, valjda APP. Ako se ne proda do Nove god, registrujem i vozimo se. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1354 Napisano Octobar 25, 2023 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Moze za 3000e, dok ga ne skinem sa oglasa, jedinstvena prilika za nekog da dodje do odlicnog motora za MALE pare.imageupload 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1354 Napisano Octobar 31, 2023 (promenjeno) onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan https://www.tutti.ch/de/vi/zuerahrzeuge/motorraeder/suzuki-gsf-650-bandit-2007-18-300-km-63-kw/63129910 Promenio Octobar 31, 2023 član Lukac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1354 Napisano Novembar 9, 2023 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Motor nije aktuelan, menjao sam se sa dobrim prijateljem za FJR1300. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...