DraganNS 8111 Napisano Octobar 15, 2023 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Drage koleginice i kolege, za one koji ne znaju skrenuo bih pažnju da se u Lindinoj ponudi nalaze termo čarape sasvim solidnog kvaliteta i dizajna, a po više nego povoljnoj ceni od 500 dinara: Postoji nekoliko kombinacija boja, siva je u osnovi plus tamno siva, plava ili bordo. Takođe, u ponudi je i nekoliko veličina. Sa prednje strane nalazi se, uslovno rečeno, "ojačanje" od debljeg prediva čija je uloga da zaštiti cevanicu od gornje ivice čizme ali nisu predebele nego onako taman. S' obzirom da su firmirane čarape višestruko skuplje, a sumnjam da su toliko kvalitetnije (imam par Acerbis-ovih), mislim da je ovo lepa prilika da se kompletira oprema koju treba iskoristiti, pogotovo što nailazi hladnije vreme. Budite mi dobro! 13 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4191 Napisano Octobar 15, 2023 Nemanja Stojanović, 1413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ima tema za sve i svašta iz Linde: A čarape koje imaju merino vunu u sebi su malo skuplje ali značajno bolje: NGN Merino Wool čarape RS.BEOSPORT.COM NGN Thick Wool čarape RS.BEOSPORT.COM Sada nemaju na sajtu tanke, ali one imaju 80% merino vune i ja ih kupujem kad god naletim da imaju u prodavnici. Budu po 700-800 rsd. Retko kome treba 10 pari takvih, pa ta razlika u ceni i nije nešto značajna. Imam i par debelih, ali ih nikada ne nosim, bukvalno sam penjao Rtanj na svega par stepeni iznad nule u njima i nije mi bilo hladno. Nemoj pogrešno da me shvatiš, samo se nadovezujem na temu da znaju ljudi i za druge opcije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8111 Napisano Octobar 15, 2023 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Znam za tu drugu temu ali ona je, pre svega, namenjena za "uslužnu" kupovinu nekih artikala koji se rasprodaju u lokalnim prodavnicama pa "ako je nekom blizu Lidl..." Ovu temu sam otvorio sa akcentom na "best buy" karakteristiku ovog, konkretnog, artikla kao dela moto opreme, a to što je što je iz Lidla je samo dodatna informacija. Nemam ništa protiv da se tema proširi i na druge, povoljne ponude (moto) čarapa. Međutim, ako se želi govoriti o čarapama uopšte, mislim da bi bilo svrsishodnije otvoriti posebnu temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...