Giovanni Bandit 29 Napisano Octobar 8, 2023 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Poštovani bajkeri i moto zajednico. Prilično sam se potrudio da na netu i ovde na forumu pronadjem odgovor ali ništa nisam konkretno našao s toga sam se odlučio kao novajlija da upitam za savet i pokrenem temu. Da li je neko imao iskustva da putuje preko granice sa A2 kategorijom i da li je imao problema u određenim zemljama sa dozvolom ili ljudima sa granice? Zanima me to jer bih voleo da se uputim nekad preko granice u neku avanturu, pa čisto da budem informisan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scholesy198 2308 Napisano Octobar 8, 2023 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda CB500 XA Prijavi odgovor kao problematičan Što bi imao problem? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5410 Napisano Octobar 8, 2023 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Ni meni nije jasno? Pa to je svetski priznata kategorija. Sta mislis otkud nasima ideja za tu kategoriju? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gambit998 29 Napisano Octobar 8, 2023 U prolazu, 46 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja imam drug A2 evo celu evropu obisao skoro; italija,austrija,svica nesto malo,hrv,bosna,cg,rumunija,slovenija i to sa probnom niko me nije diro negde ni ne bi smelo sa probnom mene niko nije dirao panduri me ustavljali nista isprave i teraj dalje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giovanni Bandit 29 Napisano Octobar 8, 2023 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Verujte mi i ja sam se isto upitao kada mi je to spomenuo momak koji živi u Cirihu, i kaže da je on imao nekog drugara sa ovih prostora koji nije mogao da se vozi sa tom kategorijom. Preptostavljam da je permutovao sa probnom vozačkom onda, ili čime već. Hvala na brzom odgovoru! @drmilan_ @Scholesy198 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9624 Napisano Octobar 9, 2023 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Neke države priznaju probnu, neke ne, treba se informisati pre putovanja. Čista A2 važi za ceo svet (a i dalje, hehe !)... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimi94 28 Napisano Octobar 9, 2023 U prolazu, 46 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan U Hrvatsku i Makedoniju može sa probnom. Inače sa A2 nemaš problema. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale HF350 12 Napisano Octobar 9, 2023 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Išao u Istru pre dva meseca sa probnom A2, nikakvih problema nisam imao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...