Jump to content

Moto Zajednica

P: Yamaha Tdm 850

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 214 postova
  • Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer

Motor je u mom vlasništvu od aprila 2018. godine, i od onda je svaki servis rađen na vreme (postoje zapisi svih servisa i točenja goriva na aplikaciji drivvo).

Menjano je sve ono što je bilo potrebno da se zameni, a izdvajam nove pneumatike (Pirelli Angel GT na 118000 km), nove lamele kvačila i ležajevi upravljača (na 11400 km), novi lanac i lančanici (lančanici JT, lanac zlatni DID 525 ZVMX na 118000 km), zamena prednjih kočionih cilindara i servis prednjeg amortizera (stavljeni kočioni cilindri od yamaha r1 na 104000 km), akumulator po kupovini na 99400 km (ne pokazuje znake otkaza, ali ima godina), Race Ada auspuh na 109300 km (fabrički izduvni sistem nemam, nije ni došao uz motor).

Od dodatne opreme, uz motor idu zadnji kofer Givi Maxia, nije baš u nekom sjajnom stanju, i relativno novi bočni koferi Hepco&Becker. Zatim, podmazivač lanca koji sam ja izradio, prilično je jednostavan, i radi ono za šta je namenjen. Idu i pomoćna svetla montirana na cras-bar.

Motor je uzet za putovanja, gde smo supruga i ja dva puta obišli Transfogaraš i Transalpinu, bili na moru u Albaniji, ne znam ni sam koliko km po putevima u Srbiji, nikad nije nas ostavio na putu. Naravno da je vožen i po gradu, i ne smeta mu gradska gužva. Nije padano sa motora u vožnji, ali ima par padova u mestu.

Prodajem ga, što bi se reklo teška srca, najviše iz radoznalosti i želje za nečim drugim, tako da je u opticaju i zamena za FJR ili Fazer 1000, uz moju doplatu. Prepis apsolutnih prava je obavezan, proba moguća uz depozit u celosti na stolu uz prikaz važeće vozačke dozvole sa kategorijom A.

Prihvatam i mogućnost da ga neću prodati pod mojim uslovima, a to znači da ćemo se opušteno družiti i naredne sezone..

Cena na oglasima je 1800€, ovde je 1700€.

IMG_3741.jpeg

IMG_3740.jpeg

IMG_3742.jpeg

IMG_3743.jpeg

IMG_3744.jpeg

IMG_3745.jpeg

IMG_3746.jpeg

IMG_3747.jpeg

IMG_3749.jpeg

IMG_3748.jpeg

IMG_3750.jpeg

IMG_3751.jpeg

IMG_4217.jpeg

• Sviđa mi se 8

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

4 hours ago, Atorn said:

Lep, plavi TDM, a koje je godište? 

1994

Hvala.. :)

Tegovi, a i još neki delovi, farbani su metalik sprejevima koji su počeli da se tope i lepe po prstima, ovo je najbolje što sam mogao da izvučem iz njih. Tu je rešenje da se kupe novi, ali mi to tada nije bilo važno i na kraju su ostali takvi. Motor od nepunih 30 godina, uzet za probu pa ostao pet godina, definitivno se vidi i da je vožen dosta i da ima tragova puta od ranijih vlasnika, ali to nije začuđujuće za vozilo tolikog staža.

Prodat, ode tdm kod novog vlasnika. A ja u razmišljanje...

• Sviđa mi se 4

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja