scofield 99 Napisano Octobar 3, 2023 Svrati ponekad, 16 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam, neka dobro služi Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4513 Napisano Octobar 3, 2023 Drug član, 979 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao u klub Jel znaš neku istoriju motora? Znam da je bio jedan crni u Petrovcu na Mlavi pre 4 godine na prodaju, ali i jedan iz Niša koji je dugo stajao na oglasima, verovatno jer je imao preko 100k na satu. Moj je sad na 82k, tako da tih 100k definitivno nije razlog za izbegavati, ali moguće da zbog toga nije dugo mogao da nađe kupca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8011 Napisano Octobar 3, 2023 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, Alexandra995 je napisao: Ja ne bi dirala fabriku. CBR mi je imao aftermarket led migavce, danju su bili skoro pa nevidljivi. Slažem se za led, ni ja ih nisam stavio, ali ovo je samo spoljna plastika žmigavca a ispod ostaje fasung sa balonkom. Just my 5 cents... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4583 Napisano Octobar 3, 2023 Drug član, 1178 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, DraganNS je napisao: Slažem se za led, ni ja ih nisam stavio, ali ovo je samo spoljna plastika žmigavca a ispod ostaje fasung sa balonkom. Just my 5 cents... Razumem te sve. Nego udaram akcenat na vidljivost. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4513 Napisano Octobar 3, 2023 Drug član, 979 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, DraganNS said: Slažem se za led, ni ja ih nisam stavio, ali ovo je samo spoljna plastika žmigavca a ispod ostaje fasung sa balonkom. Just my 5 cents... Meni si ubacio žišku Ja sam par puta razmišljao da stavim bele (providne) plastike, ali bih morao da nađem onda odgovarajuću sijalicu za njih, kao i kolega. Dobra stvar je da se plastika zameni za 5 minuta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8011 Napisano Octobar 3, 2023 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan @ForsbergDa te dokrajčim: Honda VFR 800 *LED-Rücklicht*Storm Auspuff* in Nordrhein-Westfalen - Bocholt | Motorrad gebraucht kaufen | eBay Kleinanzeigen ist jetzt Kleinanzeigen WWW.KLEINANZEIGEN.DE Klassische VFR 800 in alters- und laufleistungsgemäß gutem Zustand, ausgestattet mit... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4513 Napisano Octobar 3, 2023 Drug član, 979 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Ma da, bezobrazno izgleda kad su sva svetla bela 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DRCvetko 74 Napisano Octobar 3, 2023 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan @feniksHvala puno, trudim se a boga mi i nije lako. Nije full A, vodi se na 34kw (a2) ali ima punu snagu hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DRCvetko 74 Napisano Octobar 3, 2023 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan @DraganNSJeste, video sam, ali postarina za ove crne sto su mi poslali je cak 15k dinara, ludilo, videcu negde da izguglam jeftinije da nadjem, ipak je to samo plastika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DRCvetko 74 Napisano Octobar 3, 2023 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan @Alexandra995Slazem se, mada je lepsa sa crnom plastikom, videcemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DRCvetko 74 Napisano Octobar 3, 2023 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan @scofieldHvala puno kolegaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DRCvetko 74 Napisano Octobar 3, 2023 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan @ForsbergNe znam nista konkretno, moj primerak ima 89k na satu, mislim da ka je decko kupio iz Pozarevca pre nekih 3 godine 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DRCvetko 74 Napisano Octobar 3, 2023 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan @DraganNSPlaniram vec da gledam neku plastikicu, ozbiljno menja izgled crna plastika, samo negde jeftinije da nadjem, na aliexpresu nema ispod 4k Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8011 Napisano Octobar 3, 2023 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Uživaj ti sada u novom motoru, takav kakav je. Iskoristi ovo lepo vreme da se što više uvozaš, a za fejslifting ima vremena, duga je zima... Ja često visim na A.E. pa ako naletim na nešto povoljnije javljam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DRCvetko 74 Napisano Octobar 3, 2023 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan @DraganNSHvala, trudim se da uzivam, ne zurim iskreno sa poboljsanjima ali svaka preporuka dobro dodje. Ako naidjete na nesto zanimljivo a povoljno, javite, tu sam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 591 Napisano Octobar 3, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je placena ako nije tajna? Promenio Octobar 3, 2023 član JoeD 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DRCvetko 74 Napisano Octobar 3, 2023 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan @JoeDoko 3k izaslo sa sve prenosom i dazbinama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 447 Napisano Octobar 6, 2023 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na velikom skoku i novoj eri i dimenziji voznje u koju si usao. Jako dobar motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...