jbone 66 Napisano Decembar 15, 2023 U prolazu, 69 postova Lokacija: Niš Motocikl: CFMOTO 700MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, Vojkan je napisao: Ubeđen sam da su i ovi naši ,,fabrički" sa 650 Послато са M2101K9G помоћу Тапатока I tebi doso motor za barovima ili si uzeo naknadno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 189 Napisano Decembar 15, 2023 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Meni stiglo zajedno i nisam primetio da je bilo šta krivo.Послато са M2101K9G помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LazarDJ98 1 Napisano Februar 6 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, dugo gledam cfmoto 700mt deluje mi kao dobar motor i planiram da ga kupim pa me zanima par stvari.Kakav je sto se tice odrzavanja kakvi su serviseri i gde se radi servisiranje ja sam iz okoline Novog Sada. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 189 Napisano Februar 17 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Vozite li ljudi?Ja sam na 400 km trenutno, razrađujemo se lagano, za sad sve ok izuzev merača goriva i temperature koji su neprecizni.E I još sam primetio na 3000 obrt da ima neki lag, kao da motor radi nemirno, čim se pređe 3k sve ok, videću na prvom servisu dal će čačkaju mapu il' će da ,,legne"Moram da vidim kako da ga spustim, treba mi 2 cm niže, za početak.Послато са M2101K9G помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jbone 66 Napisano Februar 18 (promenjeno) U prolazu, 69 postova Lokacija: Niš Motocikl: CFMOTO 700MT Prijavi odgovor kao problematičan @Vojkan Ja sam na 700, sutra planiram nekih 200km pa da se radi servis. I ja sam primetio da ,,stuca,, na 3000 obrtaja. Sto se tice meraca gorica meni pokazuje, s tim da upali rezervu a ima 7-8l goriva. Merac temperature mi stoji zakucan na 3/4 konstantno, brzo nabije temperaturu ali i cesto pali ventilator mada nikad nije preso te 3/4. Ono sto bih izdvojio kao manu je brujanje plastika napred oko displeja iako sam onaj kacketic lepio, to me uzasava ali sredicu nekako vec. Ostalo sve ok za sad. Da li si uzima nesto od dodatne opreme? Promenio Februar 18 član jbone 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 189 Napisano Februar 18 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Za sad ne, planiram kofer (neophodan mi) , proširenje ćope, maglenke imam, čekam prvi servis da vidim šta i kako u vezi garancije...javi kako si prošao na servisuПослато са M2101K9G помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jbone 66 Napisano Februar 18 U prolazu, 69 postova Lokacija: Niš Motocikl: CFMOTO 700MT Prijavi odgovor kao problematičan Javljam. Da li si naso neki nosac zadnjeg kofera? Evo prosirenje sa aliexpressa 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 189 Napisano Februar 18 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nosač ću uzeti uz kofer, 99% plastičan shad SH 47 Послато са M2101K9G помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2016 Napisano Februar 18 (promenjeno) Drug član, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti treba kofer privremeno, stoji mi jedan u garaži. Promenio Februar 18 član Mr_Wolf 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 189 Napisano Februar 18 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Cimnem te ako ništa ne uradim, hvala svakakoПослато са M2101K9G помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jbone 66 Napisano Mart 6 U prolazu, 69 postova Lokacija: Niš Motocikl: CFMOTO 700MT Prijavi odgovor kao problematičan Da javim iskustva posle prvog servisa i voznje 1400km. Zamenjeno ulje i filter, pregledali motor, podmazali lanac. Posle servisa mi se cini da motor dosta bolje radi, narocito menjac. Servis me kostao 14000 din. Sipano 2,6L ulja, 10w50. Momci u Nišu skroz korektni, raspitivao sam se za dodatu opremu i sta smem a sta ne dok je u garantnom roku. Bas sam pitao da li ima rezervni dzek za dodatno osvetljenje, ali na zalost nema. Motorom sam zadovoljan za sada, jedino me bas nerviraju vibracije plastika oko tft ekrana, sto moram nekako da resim nekim gumama i sundjerima. Takodje mi se ne svidja malo nepravilniji rad oko 3000 obrtaja, ali ce verovatno da se resi apdejtom mapa ubrizgavanja u buducnosti, a generalno ne smeta. Motor odlicno poteze i lako se vozi. Gume su odlicne, kocnice jos bolje. Sediste srednje udobno. Namontirao crash barove, trebam da kupim i nosac zadnjeg kofera i kofer. Takodje cu da se raspitam za auspuh kako ide zbog garancije i kako da nastelujem amortizere pravilno. Sve u svemu sam zadovoljan, samo te vibracije da sredim.Sent from my iPhone using Tapatalk 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bily 77 Napisano Mart 6 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Mt800Explore Prijavi odgovor kao problematičan Za auspuh,mora ovlasceni serviser da montira,pitao ja za moj . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 189 Napisano Mart 6 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nosač kofera, pitao u gevari - nema, kažu idi kod nekog što svima pravi kapiram da misle na Sebu, shad ima 2 modela nosača kofera, slabiji ( nosi do sh47) i jači (može i ALU i sve) ali ako se sad naruči, stiže do kraja aprila i košta zilionVrv ću ga naručivati od preko, dobra stvar što je mt700 počeo da se pojavljuje u katalozima opreme i delova, biće svega uskoro Послато са M2101K9G помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jbone 66 Napisano Mart 6 U prolazu, 69 postova Lokacija: Niš Motocikl: CFMOTO 700MT Prijavi odgovor kao problematičan Tago Novi Sad ima leo vince, a prodaju i cfmoto, raspitacu se kod njih na sajmu. Nosac kofera moze givi da se nadje za 650mt, trebalo bi da je isto.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 189 Napisano Mart 6 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ima givi nosač da se naruči 14500din Jel si pitao na servisu za dodatna svetla vezano za garanciju?Послато са M2101K9G помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jbone 66 Napisano Mart 6 U prolazu, 69 postova Lokacija: Niš Motocikl: CFMOTO 700MT Prijavi odgovor kao problematičan Gde? Ja svakako planiram givi kofer, a i pretpostavljam da je givi najbolja opcija?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 189 Napisano Mart 6 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, ja sam se odlučio za shad, zbog fabričkih nosača bočnih, evo br za givi, Bane se zove (ako je protiv pravila i admini obrišu poslaću pp)+381621790781Viber ili vocapПослато са M2101K9G помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1322 Napisano Mart 6 Drug član, 865 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Iznenadio sam se Shad-ovim kvalitetom za relativno male pare. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jbone 66 Napisano Mart 6 U prolazu, 69 postova Lokacija: Niš Motocikl: CFMOTO 700MT Prijavi odgovor kao problematičan Nisam video shadove kofere uzivo, a ne znam ni kakvi su sa cenom. Ja ih vidim tu negde sa kappom. Dizajn neuporedivo bolji kod givija, ali i cena.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jbone 66 Napisano Mart 6 U prolazu, 69 postova Lokacija: Niš Motocikl: CFMOTO 700MT Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, ja sam se odlučio za shad, zbog fabričkih nosača bočnih, evo br za givi, Bane se zove (ako je protiv pravila i admini obrišu poslaću pp)+381621790781Viber ili vocapПослато са M2101K9G помоћу ТапатокаHvala, jel on ima i shadove nosace?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1322 Napisano Mart 6 Drug član, 865 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @jboneProveri u barelu ili platneru ili koja radnja vec, ne secam se sad. Imaju do 60% popusta na Shad nosace, mozda imaju za tvoj model... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 189 Napisano Mart 6 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kappa=givi@rider000 Nema@jbone Ima tj može da se poruči, kraj aprila stižeInače, bukvalno nemam gde ni dokumenta da stavim, uzeh danas nosač tank torbe i torbicuПослато са M2101K9G помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1655 Napisano Mart 6 Drug član, 598 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Vojkan je napisao: Inače, bukvalno nemam gde ni dokumenta da stavim, uzeh danas nosač tank torbe i torbicu Šta i gdje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 189 Napisano Mart 6 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ovo, nosač 1900 i torbičica 7600din u platneru Послато са M2101K9G помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1655 Napisano Mart 6 Drug član, 598 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Vojkan je napisao: Ovo, nosač 1900 i torbičica 7600din u platneru Послато са M2101K9G помоћу Тапатока Jel odgovara ovo i za 800MT? SWMotech ima nosač, ali iz nekog razloga se torba montira niz pola rezervoara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...