Nole Bg 5601 Napisano Septembar 20, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Nisam još hteo da ga prodajem, taman ga napucao do kraja, luda glava neda mira, merkam neke Gs-ove, pa zbog toga ide na oglas. Motor je tip top, kupljen nov u Platneru, ja drugi vlasnik, ima 49500km predjenih, registrovan do maja, lanac i lančanici novi, gume presle 5000km. Od ulaganja da sipaš gorivo. Od opreme sve sto treba i što netreba tu je - kvikšifter( yamaha) - rollbarovi (Givi) - gel sedište - 3 kofera Shad sa nosačima - led migavci sa pozicijom - stitnik hladnjaka - maglenke - torbice na barovima - grejači ručica (nisu montirani) - proširenje ćopave - produzeci štitnika za ruke - Givi polugice i fuzasteri( u boji motora) - Puig produzeni vizir sa deflektorom - kljun - fabrički top otvoren ( Ada, Dragon) - senzori pritiska u gumama - nosač telefona - Olins opruge u prednjoj viljušci - unutrašnje torbe za bočne kofere Ja sam presao 11000 km, uradio 2 mala servisa, zamenio gume, lanac i lančanike i nabacio brdo dodatne opreme. Pre mene Vlada je uradio veliki servis u Platneru. Prateći oglase cena ispod koje nebi mogao da idem i sasvim korektna i realna je 9500 evropskih. 25 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Septembar 21, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Sve sam stavio samo nisam br telefona 0644375712 Nole 1 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Octobar 5, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelan Trejsi, da podignem malo temu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Octobar 23, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno, čeka me jedan Gs na akciji, može Tracer za 9300, motor je kao praćka, uživo još bolji. 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Novembar 7, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo 9000 za keš, otići će u zameni za 7 dana za toliko, steta da ode ko zna gde, bolje da ostane u zajednici ovakav motor. 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2321 Napisano Novembar 8, 2023 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, Nole Bg said: Ajmo 9000 za keš, otići će u zameni za 7 dana za toliko, steta da ode ko zna gde, bolje da ostane u zajednici ovakav motor. Idi Nole daj ga odma u zamenu za to sto si hteo, 7 dana nekad bude mnogo! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8399 Napisano Novembar 9, 2023 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Niko nece Tracere, culi da su bolji ovi neki motori stari 10-15 godina za isti novac... I dalje cemo radosno prolaziti pored njih.. 5 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Novembar 9, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je ovo tvoj video, samo bih rekao pripazi malo, nista vise. Ne zbog brzine i preticanja, to svi radimo, nego mi se cini da neartikulisano kontrolises motor u krivinama na gasu i stepenu prenosa. P.S. svaka cast na predjenim kilometrima, al ovaj stil je poprilicno "nervozan" i po mom ukusu previse neartikulisan. Malo me jeza uhvatila kad vidim da pustas gas u krivini u visem stelenu prenosa... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8399 Napisano Novembar 9, 2023 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Pingvin37 je napisao: Ako je ovo tvoj video, samo bih rekao pripazi malo, nista vise. Ne zbog brzine i preticanja, to svi radimo, nego mi se cini da neartikulisano kontrolises motor u krivinama na gasu i stepenu prenosa. P.S. svaka cast na predjenim kilometrima, al ovaj stil je poprilicno "nervozan" i po mom ukusu previse neartikulisan. Malo me jeza uhvatila kad vidim da pustas gas u krivini u visem stelenu prenosa... Ne sećam se šta se tad desilo, ali da to sam i ja kad sam gledao video prvi put izvalio.. @Paljevina - Ma to neki Irac, pratili se po Jadranskoj, umalo ne izgibe čovek.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Novembar 10, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Coveka zamalo ubise...Lovci Sve te price, beogradjani na GS-ovima, Kota 555, utrkavanje, haha, ispijanje soka, sou program. Ime vam bas stoji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5029 Napisano Novembar 10, 2023 Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Paljevina je napisao: U duhu divljanja i nebezbedne vožnje, kako za sebe, tako i za druge, bez imalo ponosa, predstavljam... Prejebao me naslov klipa...do 100.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Novembar 10, 2023 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan On 24. 10. 2023. at 13:33, Paljevina je napisao: Treba osuditi svaku vrstu preterivanja, javno, i barem malo podsvesno uticati na ljude posledicama koje nastaju vožnjom po i preko granica jedne javne deonice, nije stvar u tome koliko neko može i šta može, već šta taj put po kome se vozi dozvoljava. Prilagoditi vožnju uslovima puta i potruditi se da sebi i drugima ne ugrožavati bezbednost. Tehnike obaranja na koleno, točkarenje i ostale bahanalije nek se vežbaju tamo gde je to predviđeno - na stazi i praznim prostorima. Najbitnija stvar u vezi Rudnika, a čini mi se da se provukla onako previše olako, je to što hitnoj pomoći zaista treba 45 minuta da stigne na mesto nezgode, gde god pali po onim krivinama. Topola ne dolazi jer nije u njihovoj nadležnosti, a Gornji Milanovac ima samo dva saniteta od kojih su oba uvek zauzeta. Dvoje mojih što su pali za godinu dana su imali sreće te nisu imali "ozbiljnije" povrede koje zahtevaju hitnu intervenciju, jer da jesu - sad ne bi bili živi sigurno. On 24. 10. 2023. at 13:47, Paljevina je napisao: Tačno je, u pravu si, naravno da će nekom nečijih 50% izgledati kao njegovih 150%, ali to ovde nije bitno jer je činjenica da se Rudnik pegla, i to dobro, da se preteruje, i da padaju i povređuju se i dobri i loši vozači, nema ovde veštine i usavršavanja koja će da spreče lošu procenu, klizav asfalt, traktor ili auto koji seče krivinu. Sve u svemu, nek dođe bar nekom iz dupeta u glavu i nek se preispita malo - kako šta, ne samo na Rudniku, nego generalno i što se mene tiče, plus. Pre 7 sati, Paljevina je napisao: U duhu divljanja i nebezbedne vožnje, kako za sebe, tako i za druge, bez imalo ponosa, predstavljam... Hmmm, da...ti bejaše jedan od glasnijih dobrica koji je osudjivao vožnju i delio lekcije o nebezbednoj vožnji na javnom putu i sad ovako da se prikažeš, no no... Sorry za mešanje u oglas. 4 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Novembar 10, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Idemoooo, tema na vrhu Послато са HTC One A9s помоћу Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Novembar 10, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan @Milanezi nemo se ljutiš na čoveka, ipak je on @Paljevina, dok ne naleti na pravog. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Novembar 10, 2023 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne ljutim se, dobar je Paljevina, nego mnogo dušebrižnika i savetodavaca na forumu i onda opovrgnu sve oko čega su toliko lomili jezik 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8399 Napisano Novembar 10, 2023 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, Paljevina je napisao: Haha... Sve znam drugari! I tačno je! Po forumu stvaram neku sliku o tome kako treba da se vozi, a onda okačim ovakav klip. Ima ALI. Pre svega, ovakva vožnja je čisto divljanje i preveliko rizikovanje, i osuđujem sam sebe što sam ikad i nažalost neretko vozio ovako... Svoj sam problem našao i rešio, a to je vožnja u grupi, teško mi je da se oduprem želji da se pojurim s nekim, kočnica imam milion dok vozim sam, ali lepo mi je kad krenem s nekim da se jurim, tako da sam se ove godine samo sam i vozio, prešao nekih 15.000 km, sve laganini, maksimalno uživanje bez stresa. A online je svakako bolje ostaviti dobar primer i uvek osuditi i kuditi ovakve stvari nego ih veličati... @ProMaster izvini na off ! Ljudi, skrol na gore, ima mnogo dobar Tracer na prodaju. Šta se meni izvinjavaš, ovo @Nole Bg oglas .. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Novembar 10, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan , preduhitri me @ProMaster Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Novembar 10, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan @Paljevina sve oprošteno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Novembar 13, 2023 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan On 11/9/2023 at 9:00 PM, ProMaster said: Niko nece Tracere, culi da su bolji ovi neki motori stari 10-15 godina za isti novac... I dalje cemo radosno prolaziti pored njih.. Hahahhaha reko ti numes da vozis A cak je i u pravu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Decembar 4, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Ceka i dalje novog vlasnika, 9000e fix, bolji uživo nego na slikama. Pitajte @Krmco delimo garazu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Decembar 26, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Drugari provozah krug po gradu posle duze vremena i momentalno skidam oglas. Osmeh i osecaj u njegovom sedlu je vrhunski, i ipak zdrav razum je preovladao i u tom cenovnom rangu ipak nema bolje od Trejsera. I dalje stojim iza toga da hoću Gs, ali mi treba par soma bar 3-4 da bi uzeo krsten Gs. Sve do tad peglamo kilometre na Trejseru i druzimo se. Bila je prilika da neko uzme ovaj odličan motor za povoljne novce ali prošao brzi voz. Može lock. 5 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Februar 19 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Trejser je ponovo na prodaju. Kupio Gs i sad je višak. Bezprekoran primerak, ovih dana stavljam nov aku i motor je kao praćka. Cena 9000,i može za forum neki popust. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10150 Napisano Februar 19 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Trejser ekstra! Samo ne kapiram šta si dobio sa GSom (osim lakšu prodaju, što je opravdan razlog), Trejsi je bolji, brži motor... jedino udobnost možda? Grešim? Ako nije ovo prilladno mesto, da obrišem post? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Februar 19 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Opušteno brale. Samo rokaj. Možda sam pogresiio, možda nisam, vreme će pokazati. Brzi jeste, novi jeste, skuplji jeste, a sve ostalo nisam siguran. Javiću dok budem malo vozio. Lako ću prodati bmw i kupiti opet Trejser 4 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2321 Napisano Februar 19 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Dobio je jeftinu kartu u jednom smeru. Sekta je cudo! Sala mala. Cestitke na novoj masini bata Nole! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...