N.F.S. 22075 Napisano Septembar 11, 2023 Integrisan, 9516 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo, vaki Stanje samo da nije kriv, na meni je da peskarim, plastificiram... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22075 Napisano Octobar 31, 2023 Integrisan, 9516 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da podignem oglas... Aku cujete drugari da neko prodaje od gsx-f ili gsf suzane centralni stender, javite! Hvala i neka vas gume drze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22075 Napisano Octobar 31, 2023 Integrisan, 9516 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, sve racunam izletece nesto ovde! Mikac (prvu suzanu od mene kupio) je ovde nasao za 30eura, ja bih i duplo platio... Bitno da bude ceo, plastificiracu svakako. Ako nista preko zime "od preko" ce doneti neko, hvala za trud puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5475 Napisano Novembar 1, 2023 (promenjeno) Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S.uvek mozes da me cimnes, znas da sam blizu grane a tu sve moze da se posalje u Tompu pa da ja pokupim preko. A posto mi je posao u Madjarskoj sad, mogu i tamo kolegi da posaljem pa da pokupim kad budem isao. Idem 1. Decembra sigurno, za pre ne mogu da garantujem. Samo vidi da li moze da se salje za Madjarsku i da li se isplati. Promenio Novembar 1, 2023 član drmilan_ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22075 Napisano Novembar 1, 2023 Integrisan, 9516 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Puno hvala! Pamtim gest. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...