Gordak985 3046 Napisano Mart 14 Drug član, 1558 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Volim.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 2 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 541 Napisano Mart 17 Zainteresovan, 441 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Opet sam gledao pre neki dan, iskreno, mislim da se to nemože namontirati na naš motor jer mu je odozdo lonac auspuha, i nevidim mesto kako i gde, al ajde da vidimo dal će kinezi šta izbaciti na aliexpresu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 541 Napisano Mart 17 Zainteresovan, 441 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan A inače, u subotu kod ikee, video dan 4-5 svt, jedan je bio iste boje ko moj crno zeleni. A inače, pošto smo 15 minuta izlazili sa parkinga , primetio sam da se dobro zagrejao i palio je ventilator na pola crte do crvenog. Treba mu bar 10 tak minuta da pokaže da je ohladio motor i da spusti za jednu crtu nadole. Čini mi se da je letos po onoj vrućini palio ranije i nije išao do pola crte, već do jedne cele crte do crvenog. U svakom slučaju radi.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3991 Napisano Mart 17 Drug član, 2606 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...loading... Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, vladmoll je napisao: A inače, u subotu kod ikee, video dan 4-5 svt, jedan je bio iste boje ko moj crno zeleni. A inače, pošto smo 15 minuta izlazili sa parkinga , primetio sam da se dobro zagrejao i palio je ventilator na pola crte do crvenog. Treba mu bar 10 tak minuta da pokaže da je ohladio motor i da spusti za jednu crtu nadole. Čini mi se da je letos po onoj vrućini palio ranije i nije išao do pola crte, već do jedne cele crte do crvenog. U svakom slučaju radi.... To se lepo rešava mapiranjem i podešavanjem paljenja ventilatora na drugačiju temperaturu. Na TRK mi je to bilo odrađeno...mnooogo bolje je mašina disala i hladila se. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3046 Napisano Petak u 09:06 Drug član, 1558 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Morala da padne test vožnjica, da se podsetim zašto mi se sviđa. Čekam novi 700MT da probam pre konačne odluke. Zaključak dana, grejači ručica i sedišta su do ra stvar i ne kupujem nov motor bez toga :-)Sent from my SM-S911B using Tapatalk 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shke 61 Napisano Petak u 13:57 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ SVT650X Black Beauty Prijavi odgovor kao problematičan Jel radio neko redovan servis u Kompresoru? Ako mogu neka iskustva, cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 789 Napisano Petak u 14:20 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan @Gordak985 Na grejace rucica nemoj nesto puno da se oslanjas jer na hladnijim temperaturama ne rade dobar posao. Grejac sedista sa druge strane je toliko jak, da ume guza da zapece. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3046 Napisano Petak u 14:22 Drug član, 1558 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Grejač sedišta sam palio i gasio, ručica sam držao upaljene :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3991 Napisano Petak u 14:34 Drug član, 2606 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...loading... Prijavi odgovor kao problematičan Ručice do 10 stepeni rade posao posle onako...treba baš uhvatiti ručku da bitoplota prešla na šaku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...